2777
2789
عنوان

شوهرم رو دوست داشتم اما دیگ ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 136 پست
الان شما داری ماهارو با حیون مقایسه میکنی واقعا متاسفم 

مگه شما اعتقاد به بی قانونی جامعه و هرج و مرج و برهنگی حیوان وار  دارید؟ بعد شمارو از کجا اوردی؟ در نهایت من راجع به خودت داشتم حرف میزدم ،خودت رو با کیا جمع بستی؟

سلام😊 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه شما اعتقاد به بی قانونی جامعه و هرج و مرج و برهنگی حیوان وار  دارید؟ بعد شمارو از کجا اوردی ...

شما  اصن حق نداری راجب من حرف بزنی کی بت اجازه داد

و خدا ، ناب ترین لیلی دنیای من است ...🌸🍃✨️
ببخشید من نمیدونستم دخترونگی ریختن مو و لخت شدنه. اصلا اشک توی چشمهام جمع شد که فکر من رو انقدر بااا ...

خیلی فکرت بسته هست خیلی عقبی از الان و برات متاسفم که همچین حرفی میزنی من دوست دارم موهام بیرون باشه و به شما و امثال شما مربوط نیست 

خیلی فکرت بسته هست خیلی عقبی از الان و برات متاسفم که همچین حرفی میزنی من دوست دارم موهام بیرون باشه ...

دیگه من شرمنده ی اخلاق ورزشکاریت که جلو رفتن رو توی لخت بودن نمیبینم. برای من فکر باز و پیشرفت یعنی تحصیلات خوب و پیشرفت اجتماعی و خانوادگی ، یعنی یه زندگی عفیفانه و موفق. یعنی ابزار هوس نبودن. شمام راحت باش بپااااش بیرون. قطعا زندگی اجتماعی به همه ربط داره.ولی خوب دیگه کسی که پیشرفت رو توی لخت بودن میبینه چیزی برای از دست دادن نداره که حالا من بخوام بحث کنم یا نکنم. راحت باش😘

سلام😊 
خیلی فکرت بسته هست خیلی عقبی از الان و برات متاسفم که همچین حرفی میزنی من دوست دارم موهام بیرون باشه ...

بعضیا متاسفانه  تو عصر حجر زندگی میکنن ، هنوز نیومدن تو جامعه  بعد تا ی چیم میگی میگن شما میخواید لخت شید 

و خدا ، ناب ترین لیلی دنیای من است ...🌸🍃✨️
دیگه من شرمنده ی اخلاق ورزشکاریت که جلو رفتن رو توی لخت بودن نمیبینم. برای من فکر باز و پیشرفت یعنی ...

شما خیلییی میخوای محبت کنی و به بقیه کمک کنی سرتو بنداز پایین زندگی خودتو بکن جوری که برات مهم نباشه پوشش بقیه یه اصطلاح داریم که الان جاش اینجا نیست ولی اره

بازم ربطی نداره بهتون موی کسی بیرون یا شال نذاشته شما هر جوری که راحت ترین فکر کنین من سلایقم متفاوته به کسی هم نمیتونن زور و اجبار کنین همین

ببخشید من نمیدونستم دخترونگی ریختن مو و لخت شدنه. اصلا اشک توی چشمهام جمع شد که فکر من رو انقدر بااا ...

دلش میخواد موهاش باز باشه حتی ب شوهرشم ربطی نداره چ برسه ب تو ک نظر بدی

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

انتخاب شوهرت اشتباه بوده شما با ویژگی های مدنظرش سازگار نیستی یا سازگار بودی به قول خودت دچار تغییر در تفکر و اخلاقیات شدی

و اون همچنان همون طرز فکر سنتی و داره

باید یکیتون تغییر کنه یا با مشکل مواجه میشید

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 
زندگیت رو با طرز فکر جامعه تنظیم میکنی؟ اومدیم و زمانی رسید طرز فکر جامعه این شد ملت زنهاشون رو بکشن ...

تا وقتی زن علیه زن هست هیچی درست نمیشه

این خانوم میگه کلا حق انتخاب نداره و شوهرش سرده خسته شده

واقعا متاسفم ک اینجوری زنا علیه زنا شدن

صبر🌷✨