بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من امسال دوازدهم بودم مدرسه ام تموم شد از مدرسه متنفرم ولی دلم برای جمع هم مدرسه ای هام و تک تک همکلاسیام خیلی تنگ شده آدمایی که باهاشون غم دنیارو فراموش میکنی
همه رفتند بخوابند و منم در به دری فکر اینکه چه زمان کربلایم ببری... ادامه👈. ببینید کی اومده خانم دکتر آیندتون❤ من صرفا برای اینکه اطلاعاتم در مورد بارداری زیاد بشه اینجا اومدم که بعد ها وقتی متخصص زنان زایمان شدم بتونم کمکتون کنم💙💙💙 لایک نکن برادررررر😠😬😬
بله اره تاپیک خانوما رودیدم واسه بچه هاشون زدن غصم شد واسه بچم که۷ سال دیگه باید بره مدرسه ول ...
خیلی بده خیلی من عاشق بچه هام هستم ولی پسر بزرگم اختلال عدم تمرکز داره وقتی مدارس میشه خیلی حرصشو میخورم دعواش میکنم اونم منو میدونم واسه همین دیگه زیاد دوستم نداره لعنت به مدرسه ودرس که باعث میشه من از بچه ام دور بشم 😔پسر کوچیکمم امسال کلاس اولی هست خداروشکر سالمه ولی بازم سخته