2777
2789
عنوان

مامانا تاحالاشده...

18 بازدید | 9 پست
سلام. پسرم تو14ماهگی واسه سهل انگاری منوشوهرم.سرماخوردرفتیم خونه دوستش جلوبادکولرتاصبح بدون پتو بچه روخابوند.منم خسته بودم تویه اتاق دیگه خابیدم پسرمم باباباش خابید.سرماخورد.حالا نزدیک دوهفتس داروهاشم تموم شد سرفه هاش خوب نشده
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
فردامیخام ببرمش دکتربخاطر سرفه هاش ولی تاحالا شده این اتفاق خدایی نکرده زبونم لال واسه نینی های شماهم بیفته؟؟؟
من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداحفظش کنه.منم یباربارهنگ دادم ولی الان فصل لیموشیرین نیست
آره گلم چهار تخم هر عطاری بری بهت میدن یک قاشق میریزی تو نصف استکان آب یکم بزار رو بخار کتری بمونه لعاب که داد با قاشق بده بخوره ، به دونه یا خود به هم خوبه من گیر نیاوردم اونم عالیه برای سرفه . فقط مواظب باش خدای نکرده اگه دیدی بهتر نشد ببرش دکتر خدای نکرده عفونی نشده باشه ، لیموشیرینم حتما بده بهش
دختر منم از خودم گرفت ویروسیه فک کنم چرا لیمو شیرین دو هفته ای هست اومده ، پوستاش سبزه کسی فکر نمیکنه لیموشیرین باشه خودم اتفاقی دیدم میوه فروشی داشت به مشتریش میگفت منم فک میکردم فصلش نیست .
جان مریم عزیز من اصلا دیگه این دکترا رو قبول ندارم با اینکه پیش بهترین دکتر میبرمش اما همینطور مثل نقل و نبات دارو میدن به طفل معصوما همه جا نوشته زیر دوسال اثر نداره که بماند عوارضم داره ، با دارو مخالف نیستم اما جایی که واقعا جاش باشه
چشمت بی بلا بیسان جان ، ان شاالله زوده زود خوب بشه گل پسرت .