خودشم میدونه چقد دخترش میخواد زندگی مارو بریزه بهم. میدونه چقد دخترش دشمن منه. ولی هی تو حرفاش بهم میگه دخترم دوستت داره. انگار من دو تا شاخ رو سرمه، انگار من نمیفهمم دخترش دشمن خونیمه.
کارزار و را هم امضا کنید. (خروج افغان ها از ایران)👇🏻https://www.karzar.net/visa
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شما از سیاست داشته باش جلوی مادر شوهرت بگو دل به دل راه داره منم ازش خوشم میاد دوسش دارم ولی راه و روش خودتو برو وقتی میبینی بحث فایده ندارع اعصابت بهم نریز
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
ب بابا و مادرم و خودم و همه خونوادم فحش داده. بگم منم دوسش دارم؟ نمیگه عجب خریه؟؟!
عزیزم من که دشمنت نیستم چرا گارد میگیری من که نمیدونستم قضیه شما تا چه حدی حاده و مادر شوهرتونم به این قضیه واقفه و میدونه دخترش چی بهتون گفته دیگه اینکه هر دفعه داره میگه حالا یا میخواد رابطه شماها رو درست بکنه که یا شما اعصابشو داری میتونی باهاش بحث بکنی هر دفعه یا بیتفاوت باشی یه تشکر خشک و خالی بکنی تموم شه بره
وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عزیزم منظورم این بودکه باگوشه وکنایه بگو،اگرم سیاست نداری باطعنه نمیتونی بگی،بگوولی من ازش متنفرم،منم خواهرشوهرم بهم کلی فحش داده ب همشون گفتم ازش متنفرم واسمشودیگه جلومن نیاریدچون حالم ازش بهم میخوره،خواهرشوهرتم خیلی گوه خورده ب پدرمرحومت فحش داده ب گیساش آویزونش میکردی بی پدرو