2777
2789
عنوان

خواهشا کمک....

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کافیه فقط یک بار از سر کنجکاوی مالش داده باشه... قضیه انقدر پیچیده نیستا.... ولی حتما ببرش روانشناس چون خدای ناکرده یه زمان افسرده میشه بذارش ورزش خصوصا ژیمناستیک نذار زیاد تنها بمونه، تفریحشو زیاد کن
کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
یه موقع هم من شنیدم خودشو التشو میمالیده به پتو بچه عفونت و خارش داشته فکر میکردن خود ارضایی…با یک مشاوره گرفتن میگه چه رفتاری کنی
همسر عزیزم…………با اومدنت زندگیمو بهشت کردی دوستت دارم
خود ارضایی کودکان یا masturbatin شایعه در کودکان تنها یا کودکانی که مهدکودک نمیرن چارش بیرون از خونه بودن تو مهدکودک و پارک و .... راه دیگه ای نداره
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
روانشناس با اون علمش نشسته اونجا داره چرت میگه که نوزاد ٩ ماه خودارضایی میکنه؟؟؟؟؟ مساله ی به این مهمی رو به راحتی رسانه ای نمیکنن وگرنه میگفتن نوزادی از قلقلک خودش خوشش میاد یگانه جان اون هر حسی داره نذار تنها بمونه
کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
شاید پیش یکی از اقوام و یا دةستان تنها ش گذاشتی،اونن یه کارایی کرده که بچه ت یاد گرفته،خیلی بزرگ کردن بچه سخته به نظر من اصلا بچه رو نباید پیش یکی دیگه بزاری،خصوصا دختر بچه،یکی از آشناهامون ساغل بود بچه رو میزاست پیش مادر خودش و میرفت سر کار،بعد فهمیده بود مادر بزرگ بچه رو میبرده حموم و بدنش رو تیغ میزده!بچه که هیچ مویی رشد نکرده چرا باید تیغ میزده!شاید از دوستاش چیزی یاد گرفته