2777
2789

سلام 

قراره ان شاالله جمعه بریم زیارت من دو روز دیگه زمان عادت ماهانه ام هست میشه روشی بگید دوروز زودتر یعنی امروز عادت شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بدن خودتون ضربه اسیب نرسونید بزارید روال طبیعیشو بگذرون ...میخواین برید مشهد؟

بله از راه دور قراره بریم دو روز تو راه هستیم گفتم یعنی امروز شروع شه تا یکشنبه اینا تموم شم البته اینجوری باشه شاید نرم چون با تور میریم اینجوری هزینه ام هیچ میشه از یه طرفی هم میگم امام رضا یهویی طلبیدی ولی اینجوری چرا یه نماز هم نتونم بخونم 

تو ک قراره بری زیارت واسه چی میخوای عادت بشی؟ قرص ال دی ب طور مرتب هر روز بخور ک عادت نشی وقتی از زی ...

آخه رفتم دکتر زنان گفت الان دیگه دیواره رحم کلفت شده آماده ریزش هست اگه الان ال دی بخوری امکان داره بیافتی لک بینی که بدتر میشه 

ما هم قراره جمعه بریم دو روز تو راه هستیم با اتوبوس ان شاالله یکشنبه مشهد هستیم گفتم یعنی امروز شم تا یکشنبه تموم شه

اره ممنون رفتم دکتر زنان گفت اگه ال دی هم بدم ممکنه لیاقتی لک بینی بدتر شه گفتم شاید گیاهی چیزی باشه ...

زعفران و زرد چوبه واسه من جواب میده ولی نه زودتر و نه همون روز ک بخورم .

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️