2777
2789
عنوان

تجربه درمان انواع جوش

156 بازدید | 21 پست

سلام دوستان وقت همگی بخیر

من چون خودم برا رفتن جوشام(هورمونی بودن) کلی کارا انجام دادم ک بدون نتیجه بودن با خودم عهد کردم ک اگ واقعا از بین بره ب همه میگم ک مث من راههای اشتباهو امتحان نکنن یا به جوشاشون دست نزنن ک جاش بمونه و بدتر بشه

خلاصه اینکه من هرشب ک صورتمو میشستم ی ژل ضد جوش خریدم،مارک اکسژیان از اون میزدم ب کل صورتم و جاهاییم ک جوش میزنم

قشنگ کمتر از یکهفته نتیجشو دیدم و ب چن نفرم ک گفتم بزنین خیلی راضی بودن

سوالی بود بپرسین جواب میدم 

چ قیمتی بود

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی قیمتش پایینه فککنم خریدم 85

اوهه چ خوب

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 
من وحشتناک جوش زده بودم جوش کیستی بزرگ وکوچیک با قرص جلوگیری برطرف شد  مشکلم کیس ت وتنبلی بود

اع چ جالب من با قرصای جلوگیری بدتر میشدم خیلی روی روانمم تاثیر میذاشت

چ قرصی خوردی؟

برا من سیپروترون کامپاند بود

من خودشون رفتن جاشون مونده🥺

اگه چاله چوله نبس خودش. ب مرور جاش میرع نگران نباش من دنبال ویتامین سی و لایه بردارضدلک اینا بودم ک وای اینو بخرم اونو بخورم ولی خودش ب مرور رف فقط یه تیوپ لایه بردار اردن ۱۲درصد زدم که توش ویتامین سی داش وروزا ضدافتاب میزدم صابون پیگمنت ویرگو زدم ولی در کل اثر اینا نبود خودش خوب شد البته زمان میبرع

اع چ جالب من با قرصای جلوگیری بدتر میشدم خیلی روی روانمم تاثیر میذاشت چ قرصی خوردی؟ برا من سیپروتر ...

منم دقیقا سپترون کامپاند بود حالت تهوع میگرفتم و میاوردم بالا عصبیمم کرده بود ولی جوشام خوب شدن بعد قطع مصرف که دوره شش ماهه بود هم کلا برنگشتن جوشام ولی جوشام از همون ماه اولی شروع ب کم شدن کردن

منم برا جاشون سرم هیالرونیک اسید میزنم، اگه پوستت خوبه لایه بردار بزن ک جاشون بره

جاشون شبیه منفذ شده لک نیس

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
منم دقیقا سپترون کامپاند بود حالت تهوع میگرفتم و میاوردم بالا عصبیمم کرده بود ولی جوشام خوب شدن بعد ...

چقد خوب

برا رفع کیست تخمدان فقط باید رعایت کنیم 

لبنیات و شیرینی کاملا حذف بشه

ورزش خیلی خوبه

سبزیجات و فیبر و سبوس عالیه 

خواب و برنامه غذایی مناسب

اگه چاله چوله نبس خودش. ب مرور جاش میرع نگران نباش من دنبال ویتامین سی و لایه بردارضدلک اینا بودم ک ...

لک ندارم. جاشون سوراخ ریز شده شبیه منفذای باز پوستی🥺

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...