bita_reza مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 14690 عنوان خانمای باردار میشه بیاین سوال دارم 160 بازدید | 24 پست هفته چندم هستین و چه قرصایی مصرف میکنین؟من هفته ۲۳ هستم تا هفته ۱۲ هرشب ویتامین دی ۱۰۰۰ و فولیک اسید میخوردم. هفته ۱۲ به بعد ویتامین دی هزار،کلسیم،قرص آهن و هفتهای دو بار هم مولتی ویتامینشما چی؟ من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین 1402/06/27 | 13:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
teagarden عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 5132 هفته نهم قرص فولیک اسید و D3 نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
bita_reza مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 14690 هفته نهم قرص فولیک اسید و D3 مثل من من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
عروسک_زنجبیلی عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 3322 مولتیکلسیم اهندی ۲۰۰۰گلوکوفاژ۰دیابت بارداری دارم) لووتیروکسین ( کم کاری تیرویید)دوفاستونمنیزیوماسپرین دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️
bita_reza مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 14690 همه اینا بعلاوه امگا ۳ از هفته چندم امگا۳ مصرف میکنین؟ من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
teagarden عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 5132 اگه نخایم ازین قرصا بخوریم مشکلی داره؟ نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
bita_reza مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 14690 مولتی کلسیم اهن دی ۲۰۰۰ گلوکوفاژ۰دیابت بارداری دارم) لووتیروکسین ( کم کاری تیرویید) ... قرص تیروئید رو من یک ساله میخوردماون قرصایی که آخر نوشتین برای چیه؟از هفته چندم دادن بهتون؟یعنی به همه میدن یا موارد خاص فقط؟ من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
bita_reza مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 14690 اگه نخایم ازین قرصا بخوریم مشکلی داره؟ یکی از دوستام نخورد بعد از زایمان دندوناش داغون شد مصرف کلسیم خیلی مهمه من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
عروسک_زنجبیلی عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 3322 قرص تیروئید رو من یک ساله میخوردم اون قرصایی که آخر نوشتین برای چیه؟از هفته چندم دادن بهتون؟یعنی به ... اسپرین را فکر کنم از ۱۲ به بعد داددوفاستون را بعد از لکه بینی تو هفته ۱۸ دادمنیزیوم هم برای انقباضات دادتو ۱۸ دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️
teagarden عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 5132 یکی از دوستام نخورد بعد از زایمان دندوناش داغون شد مصرف کلسیم خیلی مهمه نمیدونم چرا حس میکنم تمام دلدرد نوزادامون بخاطر مصرف همین قرصاست نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
bita_reza مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 14690 اسپرین را فکر کنم از ۱۲ به بعد داد دوفاستون را بعد از لکه بینی تو هفته ۱۸ داد منیزیوم هم برای انقب ... من مگنیفورت میخوردم که همون منیزیم هست برای درد پاهام که اثر نکرد گفت دیگه ادامه نده من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
bita_reza مدیر استارتر عضویت: 1397/08/09 تعداد پست: 14690 نمیدونم چرا حس میکنم تمام دلدرد نوزادامون بخاطر مصرف همین قرصاست نمیدونم والا من خیلی شیر و ماست میخورم با این حال دکترم گفت کلسیم رو حتما هر روز بخور من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
teagarden عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 5132 نمیدونم والا من خیلی شیر و ماست میخورم با این حال دکترم گفت کلسیم رو حتما هر روز بخور کلسیم چاق نمیکنه اما مولتی ویتامین میترکونه آدمو لامصب نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....
عروسک_زنجبیلی عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 3322 من مگنیفورت میخوردم که همون منیزیم هست برای درد پاهام که اثر نکرد گفت دیگه ادامه نده فکر کنم هفته های بالاتر بهتر بشیبرای من بهتر شده قبلا از درد از خواب میپریدم ناله میکردم دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️