2777
2789

من مثل اسب واسه مامان بابام کار میکنم اونوقت یه بار میگم نمیتونم میزنن زیر اونهمه کار و بهم میگن بی غیرت ولی داداشم یه سفره که میندازه می پرستنش.مثلا به بابام میگم داداشم منو زد بهم فحش داد انگار نه انگار ولی وقتی میگم منم زدمش میگه ای خدا منو بکشه.یه گوشی واسم گرفت هروقت گوشیش خراب میشد واس منو میبرد و الان گوشی بدرد نخوری بهم داده.بهش میگم واسم لپ تاپ بخر لازم دارم میگه گوه نخور خیلی پر رویی یا مثلا میگه چکار کردی که واست بخرم؟ بعد تو اصلا لیاقت نداری 😭😭😭😭اونوقت من از کلاس سوم دارم کار میکنم میگم بهم حقوق بده ماهی۵۰۰میده میگه حرومت .پسر همسایمون عقده ایه و بدبخت چیزی نداره یبار ذدت مکزیکی میخوردم انداختمش سطل اشغال برشداشت خورد .الان هیچ کاری ن:یکنه میره کوچه دختر بازی و بازی باباش ماهی ۵میلیون بش میده یه لپتاپ داره یه گوشی گرون قیمت و هزار چیز دیگه قبلا مامانم بهم میگفت اگه اینکارو نکنی میگم به پسر همسایه ،یه چیپس بهش میدم تا شب واسم کار میکنه ولی الان یه چیپس بش بدی یهچیپس میزاره روش بهت میدش من دیگه افسرده شدم والا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالته؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
مثل اسب کار کردن منظورت چیه؟  تو جای من بودی چیمیگفتی؟

مگه چیکار میکنی؟ سرکاری میری؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
کاش جای تو بودم والا 😂 من هم کار باید کنم کمک خرج خونه باشم  هم برای اینده  خودم  😂

موفق باشی. خدا قوت

خدا صبرت بده🥲😑 اخرش هرکار کنی مامان باباها هی بچشونو با بچه های دیگه مقایسه میکنن مثلا بابای همین ایلان ماسسسک که میگه من از اون یکی پسرم بیشتر راضیم و اون یکی باعث افتخارمه در صورتی که ایلان از اون خیلی سر تره با وجود اون همه قدرت و ثروت

اکثرا پسرای فامیل مون همین چالش شما رو دارن.

خیلی شیطنت دارند و شلوغن و شوخ طبع !

ولی واقعا خیلی کار می کنند ولی اصلا خانواده شون به چشم شون نمیاد چون شلوغ میکنند.

ولی برعکس داداش هاشون که شیطنت ندارن ، کار خاصی هم انجام نمیدن بیکارن.

بیشتر خانواده شون ازشون تعریف می کنند و هواشو دارن.