2777
2789

بچه ها من همسرم راننده تریلی ومرد عاقل و باابرو و چشم پاکی بود من سر ی مساعلی بشدت شکاک شدم و وسواس فکری گرفتم..مدام تلگرامش چک میکردم قبل شکاک بودنم اما شک ب چیزی نداشتم...همسرم تلگرامش پرازگروه کاری بود و مدام باتلگرام از گروه هاشماره سیو میکرد و پیام میدا بزای بارگرفتن...ی سری تلگرامش براخودم نصب کردم ی مخاطب داشت گرمسار سیو کرده بود بعد اسم اصلی اکانته غزل بود و شماره مجازی داشت عکس پروفایلشم ی دختر کوچلو بود همش..همسرم چن ماه بود تلگرام نداشت و تلگرامش دس من بود و من چک میکردم مدام بعدش ی سری تلگرام حذف و نصب کردم دیدم ی گرمسار دیگ اومدتوی مخاطبا ک اسم اکانته دوباره غزل بود امااین سری غزل ب انگلیسی و بیوش تبلیغ کانال فیلم سک...بودپروفایلشم ی دختربچه نتی بودو دوباره شمارش مجازی...بچه هاهمسرم اصصصلا میگ جان بچم نمیدونم کیه اثن سردرننیارم دوتا اکانت ینی چی و میگ من فقط کاری مخاطب ذخیره کردم...این دوتا گرمسار چجوری اومدن بنظرتون خانمه؟؟ یااسم اون بچه غزل بوده

هنوز دست از این شکاک بودنت بر نداشتی تو تاپیک ها قبلیتم همه بهت گفتیم یکم حساسیت را بذار کنار با این شک ها زندگیتو داری زهر میکنیاااا

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید