2777
2789

سه ماه پیش فهمیدم همسرم با یه خانمی در ارتباطه وقتی فهمیدم دوست داشتم بمیرم دنیا روی سرم خراب شد بخدا 😭

وقتی به شوهرم گفتم حاشا کرد ولی من مطمئن بودم که دروغ میگه،خلاصه اعتراف کرد که سه چهار روزه باهاش آشنا شدم و یک بار بیشتر هم ندیدمش و بهش دست هم نزدم حتی و...

ولی برای من دیگه زندگی معنایی نداره همین که فکر میکنم با همه چیش ساختم دوتا بچه براش بزرگ کردم و...

شوهرم التماس کرد نرم و ببخشمش و پشیمونه واقعا به غلت کردن و گوه خوردن افتاد ولی من یک هفته شب و روزم گریه بود نمی‌تونستم غذا بخورم،نمیدونستم دردم رو به کی بگم که آبروم نره ریختم تو خودم دلم برای بچه هام می‌سوخت که بزارمشون وبرم .آخه من همسرم خیلی در این باره باهام صحبت میکرد و منو نصیحت میکرد😏 که حواست باشه یکی گولت نزنه من زنم و زندگیمو دوست دارم نمی‌خوام خراب بشه زندگیمون. فک میکرد من بچه ام و منم همیشه خیالشو راحت میکردم و بهش قول میدادم و قسم می‌خوردم که هر چی دیدم و کسی بهم حرفی زد بهت میگم. منم به اون میگفتم که تو هم مواظب زندگیمون باش و بهش بارها گفتم من خیانت ببینم نابود میشم اگه منو نخواستی و روزی خواستی بهم خیانت کنی بگو خودم میرم ولی خیانت نبینم فقط که زندگی برام تمومه اونوقت حتی چند روز قبل اینکه ماجرا رو بفهمم کلی باهاش حرف زدم و این جمله رو باز بهش گفتم اما اون...

حالا من موندم و چه کنم چه کنم نمی‌دونم چه غلطی کنم.

آخه تا سه چهار روز پیش فکر میکردم همون دو سه روز با هم درتماس بودن به گفته خودش ،ولی سه شب پیش با برنامه ایرانسل من رفتم و پرینت تماس های سه ماه اخیرشو گرفتم و متاسفانه از همون تاریخی که من فهمیدم هم فقط اولین تاریخ تماس هاش هست چون فقط سه ماه اخیر رو میاره هر ۱۵روز یک دوره و من هر ۶تا رو دانلود کردم و متوجه شدم تا ۱۵روز بعد از اینکه من فهمیدم و اون الم شنگه تو خونمون به پاشد باز دختره بهش زنگ میزده و این هم پیام می‌داده و زنگ میزده اما کمتر از روز های قبل که من بفهمم حتی فهمیدم براش شارژ فرستاده و...

حالا دیگه کارم شده گریه فقط پیش بچه هام و خانوادم نمی‌دونم چیکار کنم به کی بگم دیگه ازش بدم میاد.

دوست دارم ته و توی ماجرا رو دربیارم ببینم رابطشون تا چه حد بوده زنگ بزنم به زن آشغال چی بگم چطور از شوهرم بپرسم که راستشو بگه و بفهمم که از کی با هم بودن .

ما زندگی تقریبا خوبی داشتیم و شوهرم منو خییلی دوست داشت اما من دیگه نمیتونم براش مثل قبل باشم می‌خوام تماس بگیرم با خانمه و فحشش بدم بیوه بوده نکبت میدونستم شوهرمم زن و دوتا بچه داره ولی گیر داده به شوهرم شوهرم تاکسی داشت که مسافرش بوده و از تو آینه لبخند میزنه به شوهر حروم زاده و با هم دوست میشن همسرم یه بار به من زنگ نمی‌زد احوالمو بپرسه اما اون چند روز که تاریخش هست روزی ۵_۶بار با این در تماس بوده از این میسوزم

خانواده زنه رو پیدا کن و برو آبروشو تو درو همسایه ببر ب شوهرتم رحم نکن مردی ک خیانت کنه راهشو یاد گرفته و دوباره تکرار میکنه از ابروریزی هم نترس اگه کسی باید خجالت بکشه اون تو نیستی 

همین نقطه ضعفای ما زناس ک کار دستمون میده 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان دیگه خیلی شوهرم میترسه می‌دونه خطا نکنه و از ۱۹تیر هم دیگه نه باهاش تماس داشته نه پیامک اما من میترسم نکنه با خط دیگه به هم زنگ بزنن برای همین هم مثل دیوونه ها همه شماره ناشناس هایی که شوهرم زنگ زدن امروز تماس گرفتم همشون مرد جواب داد.برای من و بچه هام هیچ وقت، وقت نداره جایی ببرمون خونه هم میاد همش سرش تو موبایلشه و بود و نبودش برامون فرقی نداره نمی‌دونم برم یا نرم به خاطر من هم راضی شده از شهر خودمون بیایم یه شهر دیگه حدود ۶۰۰_۷۰۰کیلومتر دورتر از استان خودمون که از دل من در بیاره و خیال منو راحت کنه

قلبم به درد اومد از دردت عزیزم واقعا نمیدونم اگه تو چنین موقعیتی باشم چیکار میکنم فقط میتونم دعا کنم ...

خدا نکنه همیشه میگم خدا نصیب هیچ کس نکنه آدم رو بیصدا می‌کشه ذره ذره آبت می‌کنه نون شب نداشته باشی ولی شوهرت انسان باشه و دلت خوش باشه فقط

چرا فک میکنی اون زن هرزس و شوهرتو گول زده شوهرت هم لاشیه

آره شوهر من هم لاشی هست و اون هم لاشی تر و عوضی تر که میاد تو زندگی یه زن که با هزار امید و آرزو براش سختی کشیده و تلاش کرده دوتا بچه دسته گل بزرگ کرده که چندسال دیگه میخواد عروس شدن و دوماد شدن  رو ببینه.بره با مجرد رل بزنه و آه پشت سرش نباشه من پارسال رفتم برای خرید مبل شماره مرده که میخواستم سفارش بدم رو گرفتم ازش بهم گفت مبلا رو به عنوان اولین  هدیه آشناییمون برات میفرستم مبل ۳۰ملیونی هر چی خواستی برات میخرم ولی من حتی به خودم اجازه فکر کردن هم ندادم ازش پرسیدم زن و بچه داری گفت آره کلی نصیحتش کردم گفتم به زنت خیانت نکن گناه داره و... ماجرا رو با همسرم در میان گذاشتم و بلاکش کردم اون مرد هم لاشی بود من هم باید خدا نشناس میشدم و لاشی؟؟؟؟

الان زنگ زدم دختره یه خانمی جواب داده و میگه من بچه هام بزرگن و خونم یه شهر دیگه است اونجا که میگید نیستم و... 

کلی باهام حرف زد نمی‌دونم راست گفت یا دروغ؟؟؟

باور کنم یانه میگه زنگ بزن شب شوهرم اومد تصویری صحبت کنیم ببین سنم بالاست و عکس شناسنامه هامونو برات میفرستم دخترم ۲۵سالشه اشتباه گرفتی منو 

می‌خوام قرآن بزارم و به شوهرم بگم دست بزار رو قرآن و همه ماجرا رو از اول بگو اگه دیدم خیلی مرز هارو ...

چرا فک کردی نمیتونه قسم دروغ بخوره؟  عزیزم دروغ ک حناق نیس گیر کنه 

لامصب وقتی شک میوفته تو جونت دیگه روانت بهم میریره یه کاری کن ک خودت ب ارامش برسی 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤

اتفاقاً شوهر تو از اون بدتره!!

فکر می کنی کم هستن مردایی که میفتن دنبال زن متاهل،،همون جور که بعضی زنا میفتن دنبال مرد متاهل،،حالا اون زن و مرد متاهل اگه خودش دست رد بزنه به سینه اش هیچ خیانتی اتفاق نمیفته،،ولی اگه برعکس هر متاهلی بخواد با یه لبخند وا بده سنگ رو سنگ بند نمی شه،،اون زنم نمی یومد با شوهرت،،شوهر تو ذاتش خوب نبوده،،بلاخره همچین زنایی باید باشن تا فرق خوب و بد مشخص بشه،،اگه اونم همچین کاری نمی کرد و با شوهرت دوست نمی شد شوهر تو خودش وفادار واقعی نبوده،،به درد گول زدن خودت فقط می خورده،،ببین تو این دنیا دنبال چی؟؟!!دنبال یه آدمی که چون دستش به جایی بند نیست و بهش جواب رد میدن بهت مثلاً وفادار مونده،،یا دنبال کسی که چون خودش خواسته وفادار باشه و وفاداری رو انتخاب کرده بهت وفادار مونده،،براش بوده و هست و خواهد بود ولی برای ارزش وجود خودش خیانت نمی کنه،،خیلی فرق هست بین اینا،،تو خیانت زن و مرد دو طرفه مقصرن ولی دنیا با بد و خوبشه،،اون زنه به تو تعهد نداده خوب باشه تا شوهر تو خوب بمونه،،یه کم آدم دقت کنه و منطقش رو کار بنداره می بینه تو هر خیانتی خود طرف مقصره نه نفرِ سوم.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
اتفاقاً شوهر تو از اون بدتره!! فکر می کنی کم هستن مردایی که میفتن دنبال زن متاهل،،همون جور که بعضی ...

همیشه میگم چرا من اینو انتخاب کردم برای زندگی چرا ؟ دوست دارم تنها زندگی کنم بدون هیچ مردی با بچه هام دیگه از همه مردان میترسم درست بشو هم نیست می‌دونم باهاش میرم بیرون همش چشش دنبال زنای بیحجابه 

2810