2777
2789
عنوان

پسرعموم با دوستم که متاهل بوده فراره کردن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 54 پست
چیه؟

بابا زیرشکمشونو میگم 

بعضیا کلا زندگیشونو فدای همین کوفتی میکنن

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابا زیرشکمشونو میگم  بعضیا کلا زندگیشونو فدای همین کوفتی میکنن

توبع خب همون شوهره هم داشت این دیگه چیه که بخوای آبرو خانوادت ببری 

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
توبع خب همون شوهره هم داشت این دیگه چیه که بخوای آبرو خانوادت ببری 

لابد دختره توقع رنگ سبز فسفری داشته

آدمای خیانتکار سم خالصن

کات کن باهاش

یه وکیلی میگفت:یه چیزی میگم اویزه گوشتون کنید،شصت سال وکالت انجام دادم...تمام شکایات بین کسانی بود،که به همدیگه اعتماد داشتند...
لابد دختره توقع رنگ سبز فسفری داشته آدمای خیانتکار سم خالصن کات کن باهاش

خیانتش بخوره تو سرش اینکه تهدید کردن و هر لحطه که بیرون رفتنمون شده با ترس و دلخوره

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
اصلا نرو و اصلنم راش نده خونتون این خانوم بدرد رفتوآمد نمیخوره شمارو هم تو دردسر میندازه

اون روزی که فرار کرده بود چون دختره دوست صمیمیمه خواهراش اومدن خونه من گفتن شاید من خبر دارم😐

خیانتش بخوره تو سرش اینکه تهدید کردن و هر لحطه که بیرون رفتنمون شده با ترس و دلخوره

این کارا جوریه ک دودش تو چشم همه میره

بعد ۴..۵ماه اوضاع آروم میشه 

بلاکش کن