2777
2789
عنوان

خونه کسی که بری کثیف باشه بی احترامیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1763 بازدید | 106 پست
از نظر منم بی احترامیه من حتی برای یه دورهمی ساده بدون صرف غذا،از روز قبل خبر میدم.ولی مثلا هر بار ...

منم میگفتم افسردن ولی واقعا حس بد میگیرم دیگ نمیرم میشینم خونه خودمون ک تمیزه ،میخوام چیکار 

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
خب هرکسی یه جوریه این فردی که من دیدم خالمه سنشم زیاده نوه داره ها ولی افسردگی داره ناخن میکاره لباس ...

ایناهم میگن میریم ک حالمون خوب شه ولی تاثیری نداره حالمون بده خب اگه تاثیر نداری چرا دیگ ماه بعد میری ترمیم؟

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودمم تجربه افسردگی دارم بخاطر همین درک میکنم ولی خب بعضی وقتا حس میکنم داره ازم سواستفاده میشه م ...

حتما با شما راحتره و میدونه به روش نمیارین هیچ کس دوس نداره خونش بهم ریخته باشه ولی واقعا افسردگی ادمو نابود میکنه

بلانسبت شما دقیقا فقط شلخته و تنبل هستن

و سواستفاده گر 

منم میگفتم افسردن ولی واقعا حس بد میگیرم دیگ نمیرم میشینم خونه خودمون ک تمیزه ،میخوام چیکار 

جدیدا یه عده برا توجیه تنبلی شون از لفظ افسردگی استفاده میکنن ولی مسیله اینه همین همسر برادر من برا گردش و خرید خیلی هم با حوصله ست ولی برا نظافت نه

منم دیگه در حد یه ربع ماهی یه بار میخوام برم

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
جدیدا یه عده برا توجیه تنبلی شون از لفظ افسردگی استفاده میکنن ولی مسیله اینه همین همسر برادر من برا ...

من که شاغلم هستم هرچه بدو بدونی کنم بازم باوجود توپسربچه خونه هام هیچوقت تمیز تمیزنیست 

کسی بگه تنبل واقعا می رنجم 

چون هم کارخونه هم بچه داری هم همسرداری هم روزی هفت ساعت کاربیرون......

گاهی حس می کنم کم اوردم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

من که شاغلم هستم هرچه بدو بدونی کنم بازم باوجود توپسربچه خونه هام هیچوقت تمیز تمیزنیست  کسی بگ ...

منم شاغلم .خانواده و دوستان باید اونقدر درک داشته باشند که خونه خانم شاغل با خانه دار ممکنه متفاوت باشه . من خودم اصولا آخر هفته ها جارو و تمیزی میکنم . دستشویی و حموم رو هر وقت حس کردم کثیفه سریع میشورم و البته تمیز کاری دستشویی و حموم بیشترهمسرم انجام میده . اتاق بچه ها خودشون تمیز میکنن . ما تنبل نیستیم . ما شاغلها کارمون زیاده و بعضی کارهای خانه داری رو باید به آخر هفته موکول کنیم

منم شاغلم .خانواده و دوستان باید اونقدر درک داشته باشند که خونه خانم شاغل با خانه دار ممکنه متفاوت ب ...

اره اینکه بچه ها و همسر آدم همکاری کنندخیلی مهمه 

مااخرهفته اکثرا میریم شهرستان و اونجامهمون میاد و انتظار دارند خونه که یکی دوهفته کسی نبوده برق بزنه 

کلا تمیزکردن دوتاخونه با منه واین توان زیادی میخواد 

البته چرا دروغ تصمیم گرفتم انشاءالله حداقل ماهی یکی دوباربگم کارگر بیاد نظافت کلی بکنه بره چون واقعا ازنظرجسمی وروحی گاهی بدنم نمی کشه ....

بعدم سن بچه ها هم مهمه وجنسیتشون، شده خونه رامرتب کردم اومدم سرکار ظهر یاشب که رفتم خونه 

بمب ترکیده بوده🥴😁

آره منم این دوران رو گذروندم . بچه ها بزرگ میشن مرتب تر میشن .

انشاءالله

من شده رفتم خونه دیدم کیسه برنج پشت مبل چپه شده😂

یا کل فرش راآب برداشته ره می رفتم آب زیرپام صدام میداد 🥺 فرشسنگین نمیشدجابه جاش کرد🤣

البته الان یک کم بهترشدند اینجوربی عقلی هارانمی کنند

من که شاغلم هستم هرچه بدو بدونی کنم بازم باوجود توپسربچه خونه هام هیچوقت تمیز تمیزنیست  کسی بگ ...

موفق باشی عزیزم.شلختگی یه چیزه کثیفی یه چیز.عذر میخوام که اینو میگم ولی مثلا اینکه خونه ی یکی روی قسمت بیرونی سنگ توالت چند تیکه پی پی خشک شده باشه یا مثلا داخل سطل زباله ی توالت نایلون ننداخته باشه و نوارهای کثیف رو داخلش انداخته باشه و...خیلی فرق داره با اینکه مثلا لباس ها تا نشده باشن یا اتو نشده باشن یا چه میدونم داخل یخچال خیلی مرتب نباشه...همسر برادر من خونش کاملا کثیفه و توالت همونجوره که گفتم خب این بده

کثیفی واقعا توجیه نداره.با شلختگی میشه کنار اومد ولی کثیفی رو نمیشه پذیرفت واقعا

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
انشاءالله من شده رفتم خونه دیدم کیسه برنج پشت مبل چپه شده😂 یا کل فرش راآب برداشته ره می رفتم آب ز ...

ای جان . بچه هات ماشا اله پر انرژی هستند . بچه های من دیگه بزرگ شدند یکیشون دانشجوئه یکی دیگه کلاس نهم . دلم برای کودکیشون تنگ شده با اینکه خیلی شیطنت داشتند . بعضی وقتها همسرم میگه برم خونه بدون خواب بگیرم مجبور باشند دائم تو پذیرایی باشند .

شما عزیزم ۶ هیچ زرنگم هستید ،اینایی ک‌من میگم خانه دارن بیکارن کلا در حال گردشن

من اگه جات بودم دیگه نمی‌رفتم خونش

منم‌نمیرم دیگ از این به بعد

2810