بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توافقی چرا... تو خونت بمون بیرون نرو که ناشزه نشی و نفقه ات رو بپیچونه. درخواست مهریه ات هم ب ...
ببین من تو این شهر غریبم اگه خواهرش بفهمن من رفتم دنبال نفقه و ابن چیزا میان رو سرم ۷ تا خواهر داره نگم برات میترسم ولی مهریه امو نمیبخشم مونده ازدواجم نکنم نمیزارم آب خوش از گلوش بره پایین
خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
تو بشین خونت درخواست مهریه بده اگرم انداختت بیرون زنگ بزن پلیس بیاد ثبت کنه بعد برو خونه ی مامانت، اذیت کرد هر کاری کرد زنگ بزن پلیس پرونده تشکیل بده از خونت تکون نخور
ببین من تو این شهر غریبم اگه خواهرش بفهمن من رفتم دنبال نفقه و ابن چیزا میان رو سرم ۷ تا خواهر داره ...
خوب نرو دنبال چیزی بشین تو خونه ات اگه گفت طلاق توافقی بگو توافق لازم نداره برو دنبال کارای طلاق حق طلاق با خودته مهریه ام هم بده ،تا آخر فرایند طلاق و بعدش که مدت عده است سر جات تو خونت بشین.
خودش نمیره فقط پدر منو در آورده از بس اذیت کرده جلو روم میگه من به دوست دخترام پول میدم اونا هم سروی ...
خب بگه،، بگو ای جان نوش جونت ،سعی کن این حرفارو تو پیام بگه ازش مدرک جمع کن توکه میخای جدا بشی پس بزار هرچی میخاد بگه، تو پیام ازش حرف بکش که مدرک داشته باشی خودتم هیچ حرف بد و توهین امیزی نزن بزار اون بگه