2777
2789
عنوان

شوهر خیانت کار

175 بازدید | 7 پست

شوهر من و من دانشجو بودیم که اومد خواستگاریم 

ی دختر خاله داشته قبلا دوسش داشته اومده خواستگاریش ولی ندادنش بهش الان شوهر کرده 

من و خواهر شوهرام امشب داشتیم درموردشون حرف میزدیم ک حسابی عصبی شد ب نحوی زور بهش داشت من بچم تازه ب دنیا اومده بنظرتون چطور چوب کنم تو استینش 

امشبم جلو خواهر شوهرام حسابی شستمش مردتیکه اشغال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه جلو بقیه شستیش فک میکنی کار درستیه

اتفاقا خودتو بدبخت کردی بدترین کار اینه مشکلتون توی جمع مشخض بشه و طرف خورد بشع ازت زده میشه اینطوری

هر مشکلی باشه ببین هرمشکلی باید مثل ادم و اروم و کاملا منطقی باهاش صحبت کرد

بهش بفهمون الان خانواده دارع اون دختر هم ازدواج کرده و نباید رو همچین ادمی حساس باشه 

منطقی و اروم باش صحبت کن و البته اگ میخوای اثر بذاره ازش بابت اینکه جلو بقیه حرف بهش زدی عذرخواهی کن

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست . 
2803
اینکه جلو بقیه شستیش فک میکنی کار درستیه اتفاقا خودتو بدبخت کردی بدترین کار اینه مشکلتون توی جمع مش ...

خیلی ناراحتم زایمان خیلی سختی داشتم تا سرحد مرگ رفتم الان باید بابت این مسائل خودمو ناراحت کنم خدا لعنتش کنه اشغال😔😔

خیلی ناراحتم زایمان خیلی سختی داشتم تا سرحد مرگ رفتم الان باید بابت این مسائل خودمو ناراحت کنم خدا ل ...

اخی عزیزم

باهاش صحبت کن سعی کن یجوری متقاعدش کنی اشتباه بود کارش 

چون میدونی هیچ چی با جدال و دعوا درست نمیشه

۶! هیچ همچون پوچ عالی نیست . 
2804