2777
2789
عزیزم خدا بهت صبر بده قوی باش کاری نمیشه کرد منم باعات همدردم پسرمو چهل روز از دست دادم پسر منم درد کشید بمیرم براش همه دستاش سوراخ سوراخ بود
کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست
مامان پرستار.الهی فدات شم.خیلی سخته.من دو بار نی نی ام رو از دست دادم.یکی رو تو هفته 29، دختر بود و یکی رو تو هفته 7.من که ندیده بودمشون دیوونه شدم.خیلی زجر کشیدم.خدا به تو صبر بده که شرایطت خیلی سخت تره.
خدایا.تو رو به بزرگیت قسم کمکم کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی از تک تک دوستای گلم که با دعاهاتون دلمو آروم کردین همش دعا میکنم داغی که من دیدم هیچ مادری نبینه
خدایا فرشتم برگشت پیشت اگه صلاح میدونی نی نی سالم بهم ببخش... دوستان واسه مادر شدنم یه صلوات بفرستین
من فرشتم ساعت6 عصر پرواز کرد ماه رمضون بود ساعت دو رفتم بیمارستان تو سیر فقط دعا میکردم به بیمارستان نرسم وقتی رفتم تا برم تو ای سی یو ببینمش پاهام پیش نمیرف به دلم افتاده بود هرچند دکتر و پرستارا از دو روز جلوترش بهم گفتن دخترت رفتنیه تا رسیدم دم بخش گفتن حالش بده خواهش کردم گذاشتن ببینمش تا5 پیشش بودم قران خوندم براش 5گفتن برو حالش بده اومدم تو محوطه پیش شوهرم ضعف داشتم به شوهرم گفتم بزتر دراز بکشم ساعت 6 شوهرم گف برو هبر بگیر بیا بریم خونه رفتم تو بخش تا رسیدم گفتن مامانش اومد سرپرستار اومد تسلیت گف فرشتم همون لحظه بال کشیده بود وقتی رفتم بغلش کردم بدنش گرم بود گفتن بغلش نکن گفتم باید بعلش کنم وگرنه تا آخر عمر داغش به دلم می مونه خداااااااااا
خدایا فرشتم برگشت پیشت اگه صلاح میدونی نی نی سالم بهم ببخش... دوستان واسه مادر شدنم یه صلوات بفرستین
الهى بمیرم براى دل داغدیدت منم داغ یدونه برادرمو دیدم روز بروز غم نبودنش داغون ترم میکنه کاش خدا قدرت فراموشى میداد
ثبت احوال در شناسنامه ام همه چیز را ثبت کرده است ......... جز احوالم
پسر کوچولوی منم بعد از واکسن ۴ماهگی دچار علایم تشنج شد و بعد ۲۰روز تشنج خاموش داشت ک با دارو کنترل نشد و بعد یک ماه بستری توی بیمارستان برگشت بهشت،هیچ بچه ای حق نداره زودتر از مادرش بمیره هــــــــــــــیچ بچه ای
جالب بدونید ک من و همسرم نسبت فامیلی دور داریم که و هیچ حورد مشابهی توی فامیل نداشتیم ،هیچ علتی برای بیماری پسر من پیدا نشد و من هنوز بهت زده و ناباور بعد از گذشت ۴ماه از رفتنش به جای خالیش توی دستام نگاه میکنم و اشک میریزم ،،،نمیشه تحمل کرد،نمیدونم چجوریه ک هنوز زنده ام ولی روزی هزاربار ارزوی مرگ میکنم
منصوره جون مشکل فرشتت چی بود منو شوهرم دختر دایی پسر عمه ایم بدون مورد بیماری تو بچه ها با این که یه عالمه ازدواج فامیلی داریم
واقعا ناراحتم برای شما مامانهای عزیز بیماری متابولیک با اون غربالگری که همه بیمارستانها انجام میدن مشخص نمیشه تو تهران نسل امید یه آزمایش از بچه ها میگیره که ۴۰تا بیماری رو نشون میده بعد تولد در صورت داشتن بیماری متابولیک رژیم غذایی خاص و شیر خاص میخورند و دیگه تشنج نمیکنن
نذر کردم اگر فرزندم سالم باشه به امید خدا۱۰۰۰۰تا صلوات برای خانم نرجس مادر امام زمان بفرستم و برای. حاجت ۱۰۰تا از دوستای نی نی سایتی ام هم دعا کنم... التماس دعا دارم دوستان
بیمارستانها ۴تا بیماری رو بررسی میکنن نسل امید ۴۰تا بیماری من و همسرم هم فامیلیم و من باردار مشکلی در خانواده نداریم ولی پیش ثبت نام کردم برای اون آزمایش بدو تولد نوزاد
نذر کردم اگر فرزندم سالم باشه به امید خدا۱۰۰۰۰تا صلوات برای خانم نرجس مادر امام زمان بفرستم و برای. حاجت ۱۰۰تا از دوستای نی نی سایتی ام هم دعا کنم... التماس دعا دارم دوستان
واقعا متاسف و ناراحت شدم از صمیم قلب انیدوارم خدا زودی دامنتون رو سبز کنه