2777
2789

فک کنم مشکوک باشه

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز موعودتون رد شده.. اگ میتونین 48ساعت بعد تکرار کنین مشکوکه

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋

سلام عزیزم عدد بتا (Beta hCG) یک هورمون حمل و بارداری است که در خون زنان باردار تولید می‌شود. مقدار بتا hCG در خون در طول بارداری افزایش می‌یابد. این هورمون به عنوان یکی از نشانگرهای بارداری در آزمایش‌های بارداری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مقدار معمول بتا hCG در دوره‌های مختلف بارداری متغیر است و به تدریج افزایش می‌یابد. اما به طور معمول، نتیجه مثبت برای بارداری در آزمایش بتا hCG زمانی ظاهر می‌شود که مقدار این هورمون در خون به حد مشخصی رسیده باشد. این حد معمولاً در محدوده 25 تا 50 می‌باشد.

بنابراین، در آزمایش بارداری، اگر مقدار بتا hCG از این محدوده بالاتر باشد، نتیجه به عنوان مثبت تشخیص داده می‌شود و این نشان می‌دهد که بانوان باردار هستند. اما باید توجه داشته باشید که مقادیر دقیق بتا hCG ممکن است بسته به زمان انجام آزمایش و واحد اندازه‌گیری آزمایشگاه متفاوت باشد. برای تایید بارداری و تفسیر نتیجه آزمایش، معمولاً پزشک شما نیاز به انجام آزمایش‌های تکمیلی دارد.

به نظر نتیجه جواب آزمایش شما مشکوک هست و مجدد تکرار کنید