2777
2789

صدقه بدید

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده...مشاوره دانشگاه فرهنگیان /این کاربرانتقادپذیر نیست پس خواهشمندم ازنقدوایرادگیری خودداری فرمائید!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا ما هم امسال اومدیم خونه خودمون.همش بدبیاری.روز خوش نداشتم.سرکتاب باز کردم کفتن چشم خوردین.دعا ...

بخدا اول شهریور که اسباب کشی کردیم داشتیم وسایلمونو میچیدیم که خواهرزاده م افتاد بیمارستان بخاطر  عفونت تا 1 هفته.بعد این منو مامانم متوحه شدیم یسری نقطه های سیاه میبینیم که رفتیم دکتر فهمیدیم مشکل شبکیه س.اصلا همش دارع واسمون مریضی میاره من از وقتی اومدین اینجا کف پام گزگز میکنه خودمم نمیدونم چرا نزدیک 1 ماه شده.همشم جنگ و دعوا بین اعضای خانواده سبخدا

کاربر قدیمی29 /1397     shm1991
بخدا اول شهریور که اسباب کشی کردیم داشتیم وسایلمونو میچیدیم که خواهرزاده م افتاد بیمارستان بخاطر &nb ...

صدقه دادی

اگ میتونی مرغ زنده ت خونه قربونی کنید

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
شنیدم بعضی خونه ها بدبیاری دارن  گوسفند قربونی کنین  قرآن بخون  هر روز سوره بقره پ ...

ما هم اجاره ایم الان ۴ ساله با شوهرم همش دعوا داریم وتا طلاق هم کشیده شده واقعا خسته شدم یه بزرگتری بهم میگفت خونتون رو عوض کنین

منم موندم چیکار کنم چون خونه رو ارزون داده

از وقتی وارد اون خونه شدم اختلافاتمون صد برابر شده

ما هم اجاره ایم الان ۴ ساله با شوهرم همش دعوا داریم وتا طلاق هم کشیده شده واقعا خسته شدم یه بزرگتری ...

بخدا هرجا بودین اینهمه اتفاق تو 1 ماه نیفتاده واسمون.همشم بیشتر درگیر این بچه ایم .من نگران اینم بیشتر

کاربر قدیمی29 /1397     shm1991
ما هم اجاره ایم الان ۴ ساله با شوهرم همش دعوا داریم وتا طلاق هم کشیده شده واقعا خسته شدم یه بزرگتری ...

آره عزیزم درست گفتن 

آدمای اطراف اگه نفس سنگین یا حسرت و غبطه و حسودی کنن 

گره میفته تو زندگی 

بهتره اگه شرایطش رو دارین خونه رو عوض کنین 

یکی هم یه پست خوب گذاشته صبر کن تا تگت کنم