2777
2789
عنوان

19توصیه به خانمها: چرا گاهی آقایان از رابطه زناشویی سرد میشوند

| مشاهده متن کامل بحث + 10465 بازدید | 33 پست
این مطلب بر گرفته از کتاب رازهایی در باره مردان نوشته باربارا دی انجلیسه که خوندنش رو به همه خانمها توصیه می کنم
توی کتاب تک تک این موارد رو به صورت کامل شرح داده
در ضمن این نویسنده هم کتابی با عنوان رازهایی در باره زنان داره که خوندنش به اقایون توصیه میشه
بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود
این مطلب بر گرفته از کتاب رازهایی در باره مردان نوشته باربارا دی انجلیسه که خوندنش رو به همه خانمها توصیه می کنم
توی کتاب تک تک این موارد رو به صورت کامل شرح داده
در ضمن این نویسنده هم کتابی با عنوان رازهایی در باره زنان داره که خوندنش به اقایون توصیه میشه
بزرگترین نیرنگ دنیا ان است که اختیار زندگی از دستمان خارج شده واز ان پس سرنوشت حاکم بر زندگی شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر من نوشته های این کتاب که شما فرمودید در یک کشور اسلامی بدون جنبه های شناخت و آموزش هیچ معنایی نخواهد داشت ...

در ضمن یک تعامل جنسی موفق وقتی بوجود می یاد که تعادل در رابطه حفظ بشه .
مثلا یک زن مدیر شرکت هست جدی - امروزی - عالم ( فارسی را پاس نداشتم ) - ژورنالیست - شاید مثل یک پلیس البته نه برای شکاکی به منزله ترتیب در امور و... ولی با شناختی که داره و با مطالعه و رموز ارتباطی با همسرش بتونه یه رابطه ایده ال داشته باش . پس لزوما وجود این لیست درست نیست چون معنی همه اونها توی رابطه عوض می شه و به تعادل می رسه
فرفری جان نمی دونم خودت این کتاب رو خوندی یا نه
من خودم باربارا رو خیلی قبول دارم درسته که بعضا نظرات وتوصیه هاش با جامعه ما نمی خونه ولی 90در صد مطالبش مخصوصا همین کتابش خیلی کاربردی ومفیده
حد اقل خودم که خیلی استفاده کردم
فکر می کنم اگه اصل کتاب رو با توضیحاتش بخونی قانع میشی
خانوم فرفری نظر من در مورد این مقاله:

1- زنهایی که به گونه ای رفتار میکنند که گویی از معاشقه خوششان نمی آید.(دقیقا نمونه هاش زیاده که می تونه مربوط به شرم و حیا باشه یا خیلی چیزای دیگه.بعضی خانوما میگن اگه ما شروع کننده باشیم همسرمون در مورد ما فکر بد میکنه که حتما قبلا تجربه داشته)

2 - زنهایی که هیچ وقت شروع کننده نیستند.(این رو که میشه به جرات گفت و نیاز به توضیح نداره)

3 - زنهایی که نسبت به بدن مردها شناخت کافی ندارند.(اینم هست و می تونه ناشی از ضعف ناشی از فرهنگ و جامعه خودمون باشه که خدا رو شکر در سال های اخیر پیشرفت کرده)

4 - زنهایی که بار رسیدن به اوج نقطه جنسی را به مرد شان واگذار میکنند.(نظری ندارم)

5 - زنهایی که در خلوت مثل پلیس رفتار میکنند.(نمونه اش زیاده)

6 - زنهایی که منفعل و بی عکس العمل میباشند.(اینو که خودم خیلی دیدم)

7 - زن هایی که در خلوت زیاد حرف میزنند.(من ندیدم ولی می تونه باشه)

8 - زنهایی که زیاد مراقب بهداشت و زیبایی خود نیستند(اینم یه موضوع مهمه که در سال های اخیر پیشرفت کرده اما به نظرم خانوم هایی که بچه دار شدند کمی افت میکنه)

9 - زنهایی که خودشان از ظاهر و قیافه خود خوششان نمی آید و مرتبا خودشان را پایین می آورند و تحقیر میکنند.
(مسلم است که اگر خودتان را پایین بگیرد پایین هم می آیید و اگر بالا بگیرید بالا میروید)

10 - زنهایی که بیش از اندازه به ظاهر و قیافه خودشان حساس اند.

13 - زنهایی که بیش از حد جدی هستند.(اینم قبول دارم)

16 - زنهایی که فقط به وضع مالی و اقتصادی مرد اهمیت میدهند.

17 - زنهایی که با استفاده از بدن و جنسیت خود مردها را بازی میدهند.

18 - زن هایی که مدام از نامزد یا همسر قبلی شان صحبت میکنند(به شدت موافقم)

19 - زن هایی که به لحاظ جنسی خود انگیخته نیستند.(اینو اصلا نفهمیدم یعنی چه؟!)
خود باربارا توی کتابش نوشته که این کتاب رو بر اساس مصاحبه اش با هزاران مرد نوشته واین لیست نظر مردانی بوده که بهش مراجعه کردن واون بهشون مشاوره داده
فرفری جون و رز زرین باحرفاتون کاملا موافقم -اقای مهران یه مورد جا گذاشتید!!!!!!!!!!!!!!!!اونم دستپخته خیلی وقتهاخانمها ممکنه به خاطراینکه دستپختشون در حد هتل 5ستاره نیست تهدید به طلاق بشن !به عنوان کسی که هم هنرمندم هم دارای توان درامد زایی بالا در عین حال کامل به امور جنسی اشنایی دارم حتی جزئی ترین مواردو همه را در روابطم رعایت میکردم وکسی بودم که هیچ وقت کوچکترین مشکلی با خانواده شوهر نداشتم وا انجا که به خاطر عشقی که به زندگی زناشویی و حریم خانواده داشتم همیشه مطالعه وتحقیق زیادی در این مورد داشتم تمام کتابهای باراباراوخیلی دیگه از روانشناسای داخلی و خارجی رو خوندم ............و خیلی در انتخاب همسر دقت کردم ؟باز هم خیانت دیدم
اموزش زبان انگلیسی.اگر دوشاگرد معرفی کنید خودتان رایگان اموزش میبینید!!!!!l.bakhtiari@icloud.com
توی تاپیکم هم کم نیستندخانمهای با کمالاتی که با وجود خیانت دیدن باز هم دنبال راه حل هستند
اموزش زبان انگلیسی.اگر دوشاگرد معرفی کنید خودتان رایگان اموزش میبینید!!!!!l.bakhtiari@icloud.com
رز زرین ممنونم . متاسفانه بدلیل محدودیت های دینی که وجود دارد چند همسری آزاده . چون هنوز هم با اینکه دستشون خیلی بازه باز می دونن قوانینشون نمی تونه برای مردها کافی باشه . به خاطر همین فساد رو قانونی کردن .

دوست عزیز همه جای دنیا عشق، زن و شوهر رو محرم می کنه نه قانون . قانون فقط برای قانونی بودن هست . دوست عزیز همین الان هم خیلی از زن وشوهرها طلاق عاطفی می گیرن . قبل از طلاق قانونی . توی این ممالک قانونی هست که اول ازدواج می کنن بعد عاشق می شن بعد خیانت می کنن بعد طلاق می گیرن ... ما کلا از وارونه شروع می کنیم همه چی رو ...
پاکدل عزیز که خیلی اسمت زیباست ... دقیقا . خیانت ....بدبختی اینه که در هر دادگاهی باز هم شما متهم هستید .

به فقر فرهنگی ما دقت کنید :

مردی به دختر همسایه نظر دارد ... دختر محل نمی گذارد ( خوب مرسی ) بعد دوباره مرد پاپیچ می شود ... دختر عصبانی می شود به همسر مرد زنگ می زند که ... زنیکه یه کم به شوهرت برس که نخواد با کسی رابطه داشته باشه ...
در مورد پیشرفته هم که کلا کار به جای تلفن به رختخواب می کشه ... کلا کسی زن رو نمی بینه ... همیشه مظلوم حتی در مواجهه با یک زن دیگه شبیه خودش ...

این فقر فرهنگی و سونامی شخصیتی یک جامعه هست ... مگر وقتی که مادرشوهر شدیم و از عروسمون دفاع کردیم . یا به مادرشوهر خودمون نگیم مادر فولادزره یا ... ما وقتی به شعور می رسیم که بعد از طلاق کل طایفه عروس و داماد از هم جدا نشن ...
یکی از فامیلهای ما سالهاست که آمریکا زندگی می کنه و یک زن امریکایی کلمبیایی داشت که از هم طلاق گرفتن و این فامیل ما دوباره ازدواج کرد و با یک خانم مکزیکی . این سری که با خانمش اومده بودن ایران مادرزن قدیمی اش رو هم به ایران آورده بود تا به دلیل بیماری روماتیسم کمی آب و هوا عوض کنه ... باور می کنی نه همسرش حسودی اش می شد نه مادر زن قدیمی متلک می گفت . تنها کسی که ناراحت بود مادر و خواهرای این فامیل ما بودن که می گفتن چرا این پیر زن رو اوردی ... اگه آدم بود که زن قبلی ات رو آدم کرده بود ... ای بابا ...
من فکر نمی کنم ما درست بشیم
2810