2777
2789

سلام بچه ها

کسی اپل ایدی از طریق سایت های داخلی خریده؟

سایت معتبر میشناسین؟

اگه میدونین لطفا راهنمایی کنین🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
البته میشه خودتون بخرین ولی خب باید شماره امریکا داشته باشین یا واقعی یا مجازی 

شماره ندارم، بلد نیستم ولی چنتا  سایت هست پول می‌گیرد حدود ۱۵۰-۲۰۰ . ولی میترسم  کلاهبرداری باشه.

سلام عزیز

میخاستم بپرسم شما دیدی تا حالا کسی گوشیش موقع چرخیدن تو سایت داغ کنه؟

چند وقته برای من اینطوری میشه. وقتی میام نی نی سایت بسرعت پشت گوشیم داغ میشه و کم کم حرکت صفحه کند میشه، ولی جاهای دیگه میرم اینطوری نیست.

علتش چی میتونه باشه؟

حتی گوشیمو ریست کردم  درست نشد.با کروم وارد شدم باز همینه یا به وای فای وصل میشم.(گوشی اپل ۱۰ هست)

میشه بپرسین اگه آشنا دارین در این زمینه؟

ممنون

@ازسارابپرس    

سلام عزیز میخاستم بپرسم شما دیدی تا حالا کسی گوشیش موقع چرخیدن تو سایت داغ کنه؟ چند وقته برای من ا ...

سلام

آره تو سایت مصرف باتری گوشی زیاد میشه. فکر کنم به خاطر تبلیغات زیادش باشه درست نمی دونم.

شما تبلیغات رو حذف کردین؟

مسدودکننده تبلیغ برای گوشی تون نصب کنین ببینین بهتر میشه یا نه؟

🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬🐬

آموزش حذف تبلیغ:

🟥 مرورگر اپرا رو نصب کنین بعد برید توی تنظیمات و مسدودکننده تبلیغ رو روشن کنین.

🟪 اگر هم گوشی تون سامسونگه با خود همون مرورگرش بیایین و برید توی تنظیماتش و قسمت مسدودکننده تبلیغ چند تا مسدودکننده تبلیغ پیشنهاد داده یکی رو دانلود کنین مثلا

AdGuard Content Blocker خوبه.

🔥💧🔥💧این تاپیک در مورد کسانی که از لپ تاپ و کامپیوتر استفاده می کنن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11748147/آموزش-مسدود-کردن-کامل-تبلیغات-اینترنتییوتیوبآپاراتنی-نی-سایت-در-ویندوز?postId=304743087

🟥🟥🟥 این تاپیک در مورد مرورگر اپرا گفتن:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11756703/مسدود-کردن-تبلیغ-های-نی-نی-سایت?

page=1

🟪🟪🟪 این تاپیک هم در مورد مرورگر خود گوشی سامسونگ و ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11766542/

اموزش

⭕️⭕️این مرورگرها رو تا این جا معرفی کردن.⭕️⭕️

🟥 مرورگر اپرا

🟦 مرورگر Brave

🟧 مرورگر گردو پلاس

🟩 AdBlock browser 

🟪 مرورگر خود سامسونگ و نصب AdGuard Content Blocker از داخل خود مرورگر از قسمت مسدودکننده تبلیغ

🟨 مرورگر خود هوآوی

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
2804
سلام آره تو سایت مصرف باتری گوشی زیاد میشه. فکر کنم به خاطر تبلیغات زیادش باشه درست نمی دونم. ش ...

عزیزم واقعا ممنونم از راهنماییت🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘

خدا خیرت بده

راست میگی، شاید مربوط به همین تبلیغات باشه،چون تو سایتهای دیگه اینجوری نمیشه.

گوشی من اپل هست ، اون اپرا میشه رو گوشیم نصب بشه؟

از کجا نصبشکنم؟

عزیزم واقعا ممنونم از راهنماییت🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘 خدا خیرت بده راست میگی، شاید مربوط به همین تبلیغا ...

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

در مورد گوشی های اپل اطلاعی ندارم.

اما بقیه ی کاربران گفتن اپرا رو از گوگل پلی نصب کردن در مورد اپل نمی دونم.

توی گوگل یه سرچ کنین ببینین برای گوشی اپل چه برنامه ای هست.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
قربونت 🙏🏻 پیدا میکنم

خواهش می کنم.

🦋🦋🦋

2805
خواهش می کنم. 🦋🦋🦋

@ازسارابپرس    

سلام عزیزم، یه سوال داشتم، تاپیکات قفل بود 

ببین شما همه تاپیکات راجبه کارهای فنی سایت و مشکلاتش هست، نمدونم داری با پرسنل سایت کار میکنی یا نه همینطور جدا هستی ازونا 

ولی اگه دسترسی داری بهشون و جوابتو میدن ، لطف کن بگو چرا اینقدر ملتو اذیت میکنین؟ اگه همین کاربرا نبودن شما از کجا نون میخوردین ؟ حالا یه سِیلی آدم بدلیلی اومدن عضو شدن و شما هم نقطه ضعف مردم افتاده دستتون میدونین بخاطر فیل تر شدن رسانه های دیگه و غیره بیشتر میان اینجا، دلیل نمیشه جواب کاربرارو ندین و هرکار دلتون میخاد بکنین

وقتی سایت گسترش پیدا میکنه ، پرسنل گرداننده هم باید بیشتر باشن و رسیدگی کنن

یه تاپیک میخایم حذف کنیم ، هزارجور سنگ میندازین پیش پای کاربر، ….نی نی یار تنبلش یا نیست، یا هست جواب نمیده، حذف نمیکنه یا هزارتا مشکل دیگه.

@ازسارابپرس     سلام عزیزم، یه سوال داشتم، تاپیکات قفل بود  ببین شما همه تاپیکا ...

سلام

کاربر هستم.

آره کاربران خیلی مشکل توی این زمینه دارن.

توی تاپیک حذف می بینم که بعضی کاربران التماس می کنن تا تاپیک هاشون حذف بشه. ۶ ماه پیش خانم مونا_تهرانی یک سری قول ها داد گه مثلا حذف تاپیک رو به خود کاربران بدن.

اتفاقا دیروز یه تاپیک زدم رفت جز داغ ترین ها من و خیلی از کاربران دیگه شروع کردیم به تگ کاربران تا بیایند توی آن تاپیک و خانم ⬅️ مونا_تهرانی ⬅️ مدیر بخش تبادل نظر رو تگ کنن و...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12782808/چه-خبر-از-قول-حذف-تاپیک-فعلا-هیچ-خبری-نیست

اما دیشب به من گفتن که تاپیک رو قفل کنم و...

سلام کاربر هستم. آره کاربران خیلی مشکل توی این زمینه دارن. توی تاپیک حذف می بینم که بعضی کاربران ...

اره اونو دیدم ، میخاستم همونجا اون خانم تهرانی رو تگ کنم بگم که دیدم تاپیکت قفله، خودشم که نمیاد ، اصلا پیامارو نگاه نمیکنه

اینجا گفتم به شما بگم اگه جواب تورو بهتر میدن این پیامو بهشون برسون

هرچند اینجا هم ایرانست، این سایتم مشت نمونه خروار است.

تا میبینن ملت محتاج شدن ، شروع میکنن به جفتک انداختن

بهرحال دستت درد نکنه بابت زحمتایی که میکشی و جواب دادی🙏🏻🌺☘️

کاش قدر تورو لااقل بدونن 

2801