2777
2789
عنوان

میکروبلیدینگ آموزش دیدم ولی...

46 بازدید | 4 پست

سلام دوستان خوبین؟

بچه ها من ۵ ماه پیش با کلی علاقه و ذوق رفتم کلاس آرایش دائم و مدرک فنی حرفه ای هم گرفتم ولی بعد دیدم خیلی مشکلات داره این لاین و سخت پشیمون شدم 

جایی که آموزش دیدم آموزشگاه بود و اصلا مربیش آپدیت نبود خودم زحمت کشیدم سرچ کردم کلی کلیپ دیدم که اطلاعاتم بره بالا ۸ تومن هزینه کردم بجز وسایلش

بعدشم رفتم یه ورکشاپ شرکت کردم ۴ تومن هزینه کردم که کارش عالی بود ولی گفتن باید خودتون تمرین کنین راه بیوفتیم

گفتم ماکه مکانش  رونداریم واز طرفی سالنی هم قبول نمیکنه تازه کاریم کارکنیم مدل ببریم بزنیم تا راه بیوفتیم 

بهم گفتن تو خونه خودت یا خونه مدل ها برو بزن تا راه بیوفتی!!

آخه مگه من مدلا رو میشناسم که الکی تو خونه راه بدن یا خونشون برم !!!

گفتن برادوستا و فامیل بزن، من متاسفانه نه فامیلم اهل این کارن و نه دوستی دارم که داوطلب بشه ، اصلا فامیل ما جوریه که اگه بفهمه رفتی سمت کار تتو، فقط آبروت رو میبرن و هیچ سودی نداره برام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خودم دوقلو یکساله دارم دوست داشتم هم فعالیت و هم درآمدی بیرون داشته باشم ولی نمیدونستم این راه انقدر مشکلات داره

تا الانه من ۲۰ تومن خرج کردم ولی بازم باید خرج کنم تا دوره آپدیت و اصولی تر ببینم که هیچ از طرفی مدل رایگان بزنم کل هیچی برام نداره ...

آخه ایناچطور حرفه ای شدن؟!! 

2803

نمیدونم چیکارکنم از طرفی میگم رهاش کنم از طرفی میگم حیفه هزینه کردم ولی خب میترسم نتیجه نده برام ..

همین الانم مدل که میاد رایگان بزنی کلی ایرادمیگیره که چرا اینور اینطوریه یا اینطوریه بااینکه خود دست استادم بود که کارش عالی  بود...