2777
2789

دوروز پیش خیلیی یدفعه در عرض نیم ساعت تبش رفت بالابدنش داغ شد بیحال شد زود بردمش دکتر کامل گوش و‌دهنش اینارو‌معاینه کرد گفت ممکن ویروس باشه چون زود اوردی علائم خاصی نداره چون تب هم دیگ نداشت بهش شربت دیفن هیدرامین و‌سرماخوردگی داد صبحا کاملا حالش خوبه شب ک‌میشه بیحال میشه بدنش یکم‌داغ‌میشه مرتب بهش شربت هاش و‌میدم بخور دادم مایعات میدم سوپ و اینا از دیروز هم دیدم گلوش درد میکنه اموکسی کلاو‌ خریدم میدم بهش امروز خیلی اذیت تعطیلی هم هست دکتری مطب نیست چی بهش بدم خوب بشه عفونت گلوش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
چند سالشه ؟

توعنوان گفتم ک۶سال

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من چشاام اشتباه دید فک کردم میگی پدرم ۶ساله گلوش درد میکنه . بعد میگم افرین چ دختر خوبی سوپ برا پدرش درست کرده

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
شاید دندون کرسی داره در میاره ،چک کن دهنش رو

یعنی از دندون کرسی ممکن گلوش چرکی بشه

وای من چشاام اشتباه دید فک کردم میگی پدرم ۶ساله گلوش درد میکنه . بعد میگم افرین چ دختر خوبی سوپ برا ...

😂😂

برابابام جونمم‌میدم بمیرم براش ک‌اون حالش بدتره وممکن شیمی درمانی بشه

یعنی از دندون کرسی ممکن گلوش چرکی بشه

دختر من این جوری شده بود که دندون سیش داشت در میومد شدیدی گوش درد و گلو درد گرفته بود من انتی بیوتیک ندادم فقط تبش رو کنترل کردم ،شما مطمئنی جرک داره گلوش؟

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
دختر من این جوری شده بود که دندون سیش داشت در میومد شدیدی گوش درد و گلو درد گرفته بود من انتی بیوتیک ...

نه مطمئن نیستم ولی خب هربار ک‌سرمامیخثرهدگلوش چرکی‌ میشه 

اینبار فقط بدنش شب داغ میشهولی گلودرد خیلی اذیته 

دیفن هیدرامین و سرماخوردگی و آموکسی کلاو‌میدم‌بهش اصن بهتر نمیشه 

از‌کجا بفهمم‌دندونش 

چوت هیچوقت ب دندوناش توجه نکردم‌الان دیدم لثه های پایینش ورم داره نمیدونم همیشه اینجوری بوده یاالان دردهم نداشت دست زدم

😂😂 برابابام جونمم‌میدم بمیرم براش ک‌اون حالش بدتره وممکن شیمی درمانی بشه

گیج شدم پاک چشام آلبالو گیلاس میچینه ان شالله هم پسرت هم پدرت خوب و سرحال و سالم باشن

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍
گیج شدم پاک چشام آلبالو گیلاس میچینه ان شالله هم پسرت هم پدرت خوب و سرحال و سالم باشن

ممنون عزیزم🥹