دیگه اهل هرکجا باشیم ،،،،، الان دیگه جنس ها و مواد غذایی و همه جا به قیمت هست !!!!!!!
نه عزیزم فرق میکنه
هم قیمت مواد غذای هم قیمت غذاها حتی محله ب محله فرق میکنه جایی ک طرف ۵۰۰ملیون کرایه میده با جایی ک ۵تومن کرایه میده لیست قیمتشم فرق میکنه تو تهران پیازو پایین شهر ی قیمت میخری بالاشهر ی قیمت دیگ
هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کل یه کله سالم و چهارتا پاچه و مغز و زبون اینا زیاد زیاد بگیم ۲۰۰ هزار هست ؟؟؟ اونم برای چند نفر هس ...
نه بابا کله پاچه گرون تره با ۲۰۰ تومن کله پاچه نیست که
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂 😂 ️
من چی بگم دخترداداشم اومده نزدیک ۲۵۰۰ ازمغازه برداشته خریدکرده یقرون نداده ب روی خودشم نمیاره
تو هم همینکارو کن.
بهش پیام بده بگو عزیزم این شماره کارتمه. گفتم یه وقت لازمت بشه. تعارف نکن
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید. یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده) کاربر جدید نیستم دوستای گلم