2777
2789
عنوان

اساتید بیاین نظر بدین🙂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 38 پست
تجربیات فرق داره فطرت یکیه، استثنا ها هم همیشه وجود دارن اما قائده رو به هم نمیزنن

قائده اینه ما در وجود خودمون فکر میکنیم منحصر بفردیم. تنهاییم. و کسی رو انتخاب میکنیم که بیشتر با این تنهایی مانوس باشه..

ما چرا دست به انتخاب می زنیم؟ چون فکر میکنیم چیزهای متفاوتی وجود دارند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلامت باشین... و شاد

و باز جوابمو نگرفتم!تو این موقعیت به عنوان یک اقا چه طور باید با شما رفتار بشه که هم دختر احساساتش رو بگه ، هم غرورش له نشه هم اقا هوا برش نداره؟درسته کلام شما صحیح همه مثل هم نیستن شکی نیست اما نظر شخصی خودتون رو ارائه بدید

و باز جوابمو نگرفتم!تو این موقعیت به عنوان یک اقا چه طور باید با شما رفتار بشه که هم دختر احساساتش ر ...

از نظرم خیلی سخته برای انسان که وقتی کسی همزاد واقعی ش نیست، خودآگاهانه رفتار عاشقانه بروز بده، شاید تو آینده خودش رو سرزنش کنه که مثلا چرا به خاطر اون اعصبانم ناراحت شد نمیدونم گریه کردم شعر سرودم و... 

شاید اصلا نیاز به گفتن نباشه، احساس عشق چیز دست و پا بسته ای نیست که خودش نتونه بروز کنه، مطمئنا عشق (در کنار آگاهانه بودن) ناخودآگاهانه عمل میکنه. طرف مقابل میفهمه که رفتار ،صبحت، اصلا طرز نگاه این فرد با دیگران متفاوته. اون میفهمه.. حالا اون چه احساسی دارد و چه عکس العملی و ... دست ما نیست.