2777
2789
عنوان

دختر دوماه دارم میشه...

25 بازدید | 16 پست
سلام خانما یه دختر دو ماهه دارم .هرکی میبینش میگه چقد لاغره.خیلی دوس دارم شیر خشک بهش بدم اما مامانم میگه .ممکنه دیگه سینه خودت رو نگیره. حالا از مامانای این سایت خواهش میکنم یه مشورتی بهم بدن. ازتون ممنون میشم
خدایا شکرت بابت این دختر قشنگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وزنش چقده؟ ن بابا نده بهش مردم هرجوری باشه باز یه جیزی میگن دختر من با نمودار میره بازم میگن چه ریزه میزه س خب اونایی ک تپلن اکثراشیرخشک میدن یاخیلی شیرخودشون چربه چیزایی بخور شبرتو زیاا و چرب کنه
برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
بچه من شیر خشکی بود انقدرررررر لاغر بود اصلا شیر خشکای الان وزن نمیده رو نمودار هست؟؟؟؟مثلا دختر من مدام قد میکشید پاهای همه بجه ها چین چین ماله این لاغرررر
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
مامانتدراست میگه من انقدر سینم شیر داشت تا 5 ماهگی رگ میکرد از دست خوار بزرگم گفت شبا بهش شیشه بده خوابه نمیفهمه اما الان شیرم داره خشک میشه میدوشم
با کسی درد دل کنید که دو چیز داشته یاشد ( یکی درد) و دیگری ( دل )
شیمی جان وزنش ک خوبه چره میخای شیرخشک بدی بهش خودت چیزای مقوی بخور بره تو شیرت چرب بشه
برای کارمندشدنم صلوات میفرستی.الهی ب هرچی میخوای برسی..اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم
2810