2777
2789
عنوان

ازدواج/ داداشم

147 بازدید | 6 پست

من داداشم 22 سالش عه من 26 سالم عه. راجب ازدواج خانواده میگن ادم بچه اش شوهر نکنه بهتر تا بره بعد ازدواج کنه با بچه برگرده و........

حالا داداشمم چند وقته تیکه میندازه چرا شوهر نمیکنی ( االبنه خب باید خواستگار مناسبش باشه یا نه)

بنظرتون چرا اینجوری میکنه؟

دوبار بی محلی کردم

یه بار دعوا کردم 

و........

الان به ذهنم نرسید خودش میخواد ازدواج کنه فکر میکنه من مانع اش ( البته ربطی نداره اون پسره و من دختر. و اینکه چون دوتا از دوستاش توی 23 سالگی زن گرفتن به ذهنم رسیذ که تحت تاثیر اونا شده)

شما نظرتون چیه؟ و اینکه بنظرتون چی کار کنم؟

بچه راجب خودم حرف خوبی نیستت ولی من به نسبت داداشم خیلی ادم موفقی ام. ارشد دولتی دارم، مهندسم تافل دارم دوتا ورزش تخصصی بلدم و...

ولی داداشمم حتی میخواد لیسانس اش ول کنه دیپام بمونه 

ینی کلا متفاوتیمم. شاید داره حسادت میکنه نه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب حالا تو ازدواج بکنی یا نه الان چه سودی داره براش درکش نمیکنم 

نمیدونم گفتم شاید توی ذهنش این میاد که نگن خواهر بزرگش موند این چرا هول بود زن گرفت

یا فکر میکنم گاهی پیش خودش میگه اگه شوهر کنه دیگه نمیتونه تلاش کنه چون همه هی منو باهاش متاسفانه مقایسه میکنن

نمیدونم گفتم شاید توی ذهنش این میاد که نگن خواهر بزرگش موند این چرا هول بود زن گرفت یا فکر میکنم گا ...

احتمال اولی زیاده چون میدونی دومی تو خونه شوهرم اتفاق می‌افته 

تو رویایش را بباف اتفاقش خود به خود می اُفتد!..🫀