2777
2789

من امشب رفتم خونه مادرشوهرم  .بهش گفتم میخواستم بیام دنبالت بریم خونه خواهرت سر بزنیم که  مادرشوهرن گفت آره خودم عصری رفتم .خواهرم خیلی تنها بود و(حالا خواهرش میشه مادرشوهر آبجیمو همیشه نو ه های دختری نگه میداره وسرحاله تامیرسه به بقیه ابرو عروساشو میبره که تنهام وبدنم درد میکنخ و.....)

منم گفتم آره خواهرتون (مادرشوهر ابجیم )نازش زیاده .وگرنه غم وغصه نداره که همیشه هم نوه های دختریش نگه میداره  .یهو مادرشوهرم گفت وای توروخدا نگو .بعدم بشقابشو برداشت رفت پیش پسرش نشست .موقع رفتنم دست دراز کردم سمتش خداحافظی کنم جوری وانمود کرد که منو نمیبینه ودست نداد .البته اومد دم در راهمون بندازه من بهش دست دادم .حالا همیشه یه جور خاصی سعی میکنخ تیکه بندازه واینا واقعا برام مهم نیست باور کن ولی دوست ندارم منو آدمی ببینه که میشه راحت بهش توهین کرد .به نظرتون جمعه قراره باهم بریم جایی برخوردم چطور باشه.

طبیعی

حرفتو گفتی و تمام

کشش نده و مسافرت رو خوش بگذرونید

بخاطر یه نفر سوم اوقاتتون روتلخ نکنید

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
طبیعی حرفتو گفتی و تمام کشش نده و مسافرت رو خوش بگذرونید بخاطر یه نفر سوم اوقاتتون روتلخ نکنید

ببینید دفعه اولش نیست که راحت به من توهین میکنخ.همیشه عادی برخورد میکنم وواقعا برام مهم نیست  .دیگه دخترم بزرگ شده دوست ندارم ببینه مادرش ضایع شده روی ایشون وتوسری خوربودنش تاثیر میزاره نظرتون چیه ؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عادی باش اصلا بنظرم نباید جوابشم میدادی وقتی گفت خاهرم گفته تنهام همیشه میگفتی   اهان 

همین 

واقعا بخاطر یکی دیگه بین خودت و مادرشوهرت خراب نکن هرچی میگه نادیده بگیر و اهمیت نده به تیکه و تعنه ها

عادی باش اصلا بنظرم نباید جوابشم میدادی وقتی گفت خاهرم گفته تنهام همیشه میگفتی   اهان  &n ...

تاحالا هم همین کارو کردم .اما حالا دخترم بزرگ شده  میترسم الگوی توسری خوری براش بشم .نظرتون چیه ؟؟

تاحالا هم همین کارو کردم .اما حالا دخترم بزرگ شده  میترسم الگوی توسری خوری براش بشم .نظرتون چیه ...

ینی خیلی توهیناش بد جور و ضایع هست 

به شوهرت بگو چرا در نقابل بی احترامی مامانت سکوت میکنی

ینی خیلی توهیناش بد جور و ضایع هست  به شوهرت بگو چرا در نقابل بی احترامی مامانت سکوت میکنی

کلا دوست ندارم شوهرم وارد ماجراهامون کنم . البته برگشتنی همسرم گفتن کاش امشب نمیرفتیم آخه دید که مادرش بهم دست نداد منم چیزی نگفتم دیگه .

مثلا سلام خدا حافظ حرفی نزنید زیاد با هم با اره یا نه جواب بده

اوهوم .تاحالا همچین کاری انجام ندادم .امیدوارم تابلو بازی وضایع بازی درنیارم .آخه وقتی با همسرم قهر میکنم میگم چرافلان روز نازمو نکشیدی بهم میگه ااااا ااامگه قهر بودی؟؟ چه بی مقدمه قهر میکنی 

ببینید دفعه اولش نیست که راحت به من توهین میکنخ.همیشه عادی برخورد میکنم وواقعا برام مهم نیست  . ...

نه بابا تو سری خور چیه

این ب رفتار خودت برمیگروه اگ طبیعی رفتار کنی و بچه اگر پرسید بگو نه عزیرم تو اشتباه متوجه شدی و اصلا منظورشو ب نفع خودت ب بچه بفهمون تا احساس نکنه بی احترامی رو

مثلا چون دستش کثیف بود نخواست دست من کثیف بشه دست نداد

در ضمن خودت میفهمی چ موقعیتهایی ممکنه ضایع کنه اون وقتا رو جلوگیری کن

مثلا همین دیشب ک دلخور شد وقت رفتین شما زودتر برو بیرون و فقط بگو خداحافظظظظ و دست نده

یا هروقت شما دلخور میشی سلام بدون دست خداحافظ بدون دست یعنی ی جورایی توهم دلخوریت رو نشون بده یا جلوگیری کن از اینکارش

ولی زیاد کشش نده مهم نیست

همینکه خونه هاتون جدا هست و با هم نیستین می ارزه

یه ساعت و تحمل و فرارر

بهتر از کش دادنه چون اول از همه اعصاب خود ادم بهم میریره از بس فکر میکنی ک چی بگم چکار کنم چرا اینجور کرد

بهتره بیشتریاش رو سخت نگیری و اصلا فکر نکنی 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون