2777
2789
عنوان

تازه چندروزه فهمیدم‌باردارم‌انقد حالم‌بده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 20 پست
انشاله که این روزا میگذره و نینی کوچولوت رو سلامت به آغوش میکشی .مهم اینه که داری مادر میشی و مادر ب ...

ممنونم‌ازت ایشالله😘

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
شماهم‌اینطوری شدی  خیلی حالم بده😭 این اتفاقا بدترم‌کرده

اره گلی تازه من بدتر بودم تصادفتم کرده بودم ناااابود بودم😞

هیچ غذا نمیتونستم بخورم

یروز به همسرم گفتم برو برام ترشی بگیر حداقل به بهونه اون بتونم غذا بخورم خلاصه رفت اومد تا لیمو گرفته(ظهر بود ترشی گیرش نیومده بود)

منم حالم شدید بد شده بود تا دیدم ترشی نگرفته زار زار گریه میکردم🤣🤣🤣🤣🤣🤣هرچی پرسید چته چیشده نکنه بخاطری که ترشی نگرفتم گفتم نهههه من حالم بده فقط کمرم درد و حالت تهوع...🤣🤣یادش بخیر🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣وای🤣

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره گلی تازه من بدتر بودم تصادفتم کرده بودم ناااابود بودم😞 هیچ غذا نمیتونستم بخورم یروز به همسرم ...

ببین من وسواس شدیدددد شدیدددد شدیددددد خونم خیلی شدیدددد حتی از‌مهمون‌متنفرم حس میکنم‌خونم کثیف میشه بعد الان خونم تو‌کثیففففف ترین حالت ممکن ظاهرش خیلی خوب و‌تمیزه ولی من‌باطنش‌و‌مید‌نم‌چقدر بده دارم‌دق میکنم یعنی دلم‌میخواد ی هفته خونه خودم تمهای تنها باشم بریزم بیرون‌همه چی و‌تمیز‌کنمدمطکئنا ذهنم اروم‌میشه ولی نمیشه بخاطر ی سری شرایط مهمون و اینا انقد داغونم کاش زودتر زمان بگذره تنها بشم😭😭😭

کاش شوهرم میگفت من میرم ی خراب شده ای تو‌تنها بمون‌دوروز‌برا خودت ی لحظه الان بهش گفتم کاش یکم‌تنها باشم‌ مهمون نباشه تو‌نباشی انقد ناراحت شدکلی غرزد

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ببین من وسواس شدیدددد شدیدددد شدیددددد خونم خیلی شدیدددد حتی از‌مهمون‌متنفرم حس میکنم‌خونم کثیف میشه ...

اخی عزیزم

مگه مهمون داری

وسواس خیلی بده

منم حوصله مهمون ندارم چون واقعا توان قبلو ندارم

ولی وسواس نگرفتتم

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
ببین من وسواس شدیدددد شدیدددد شدیددددد خونم خیلی شدیدددد حتی از‌مهمون‌متنفرم حس میکنم‌خونم کثیف میشه ...

سعی کن یسری چیزارو به همسرت نگی

مثلا من بدم از همسرم میومد برای مدت10 روز(نکه بدم میومدا) تو شرایط عادی یشب بغلم نکنه غرغرام تا سرکوچه میره ولی تو اون مدت زمان فقط میگفتم یا قران کمک کن زودتر بخوابه میخاستم خفه شم وقتی تو بغلش بودم ارامش نداشتم...

خواب ک میرفت پشتش از بغلش میومدم بیرون یه نفس رااااحت میکشیدم اونموقع بود با ارامش میخوابیدم

خلاصه هیچی بهش نگفتم

الان یشب بهش گفتم دوتایی میخندیدیم

بنظر من بهتره تو این مدت زمان بارداری خیلی چیزا به همسر گفته نشه

این نظر شخصی منه