2777
2789
عنوان

درد زایمان چجوریه 😭😭😭

512 بازدید | 11 پست

۳۵هفته ام سرماخوردم دلپیچه دارم میگیره ول میکنه الان یکم آروم شدم ولی بازمیترسم 

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونقدری ک نمیتونی گوشی دست بگیری اصلاا دردیه خودت میفهمی برای زایمانه یانه 

واقعا یکم پیش همیجوری بودم

من زیر شکمم و کمرم درد میگرفت بعد لکه بینی میاد دردای اولی مثل درد پریودی هستش دردای آخری پشت سرهم دیگه هستن  هر وقت درد گرفتی تا ۳۰ بشمار ول میکنی باز درد میگیره ول میکنه و درد میگیره بطور منظم تا ۳۰ بشماری ول کنه و بگیره این یعنی قراره ب زودی  چند ساعت دیگه نی نی ب دنیا بیاد 😍

اخه درد زایمان ول نمیکنه یک سره است اگ الان بهتری ک درد زایمان نبوده

من دو سه روز اول کمرم تیر میکشید و ول میکرد دردها دائمی نبود برای من قابل تحمل بود من فکر میکردم ماه دردم و روز زایمان کارهای خونه همه چیز رو خودم انجام دادم ولی   اون چندتا  دردهای آخری ک پشت سر هم میاد اون تا ۳۰ میشماردم ول میکرد باز دردمیومد سراغم میشمردم  بعد چند ساعت دیگه بچه ب دنیا اومد 

من زیر شکمم و کمرم درد میگرفت بعد لکه بینی میاد دردای اولی مثل درد پریودی هستش دردای آخری پشت سرهم د ...

بستریم کردن آمپول کامل شدن ریه هم زدن

گفتن دردات شبیه زایمانه ولی زایمان نکردم بستریم دعاکنید فردا مرخص بشم 🥺

ان شاالله ک ب زودی نی نی بغلتون باشه 😍😍  من هفته ۴۰ رو تمومم کردم هفته ۴۱ بودم  شما هفته ۳۵ زوده هنوز 

ان شاالله ک ب زودی نی نی بغلتون باشه 😍😍  من هفته ۴۰ رو تمومم کردم هفته ۴۱ بودم  شما هفته ...

قربونت عزیزم

اره واسه همون دارو دادن انقباض هام تموم شد