2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبلی بدرد نخوررو میخاسی بکنی تو‌پاچم نه؟😂

من راستش منظورتو دقیق متوجه نشدم😁✨

ببین، 48 قدرت اینجا ترجمه خوبی ندارن واسه همین ترکی استانبولی خیلی خوب ترجمه کردن گفتم از ترکیه ی آشنایی بیاره..

هنوز هم مطمئن نیستم ک منظورتو متوجه شدم یا نه اگ میشه واضح تر و کامل تر بگو..

راستی اون کتاب بنفش هم هنر اغواگری هس، راجب دختر پسرا.. 

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)
من راستش منظورتو دقیق متوجه نشدم😁✨ ببین، 48 قدرت اینجا ترجمه خوبی ندارن واسه همین ترکی استانبولی خ ...

فک کردم ترجمشو  ک گفتی از ی انتشاراتیه ک خریدی ولی  خوب نیس فک‌کردم کتابشو‌میخای بفروشی بهم ک پرسیدی میخای بخری؟

خب من ک ترکی بلد نیستم کتابی که از ترکیه میارن ب زبون ترکیه یا اونجا انتشارات‌و تألیف فارسیه؟

فک کردم ترجمشو  ک گفتی از ی انتشاراتیه ک خریدی ولی  خوب نیس فک‌کردم کتابشو‌میخای بفروشی به ...

نه چرا باید بفروشم بهت، یا چرا اصلا چیز بدی رو بهت قالب کنم😐 اشتباه متوجه شدی،، نه دیگ از ترکیه میارن ب ترکی استانبولی ترجمه شده دیگ، بدون سانسور هم هس (من فقط گفتم اگ بتونی بخونیش، هم ترجمش درسته هم خوبه..

ب دو تا کتاب ک از ترکیه واسم آوردن 750 دادم🤕✨

خیلیم البته گرون نیستا مثلاً الان ی مانتو هم بخای بگیری حداقل ۵۰۰باید هزینه کنی 

اره دیگ اونم هس.. راستش با اینک ترجمه درستشو گرفتم ولی چون ی بار قبلا فارسیشو خوندم، دیگ ادم ی جوری میشه، مثلا ب خودم میگم، این راه تکراری رو ک سال پیش تموم کردم، قراره دوباره برم و واسه ی کتاب 400 پول دادم؟؟!!

اره دیگ اونم هس.. راستش با اینک ترجمه درستشو گرفتم ولی چون ی بار قبلا فارسیشو خوندم، دیگ ادم ی جوری ...

اره منم فیلم و سریال تکراری نمیتونم ببینم ب جز مانی هیست البته 

ولی خب چون ب ی زبان دیگری بنظرم باید جالب باشه و خوب ک مسلطی ترکی اصالتا؟