2777
2789
عنوان

کسایی که دوقلو دارن

142 بازدید | 12 پست

سلام،خواهر من دوقلو بارداره،الان برای خرید سیسمونی یکم مشکل پیدا کردیم.

کسایی که دوقلو دارین بچه رو تو ماشین کجا میذاشتین؟

تا قبل ۳ ماه صندلی ماشین نمیشه گذاشتشون،صندلی کل عقب ماشینو هم میگیره دیگه کسی جا نمیشه،چکار باید کرد؟

کالسکه چه مارکی خوبه که هم قیمتش خیلی بالا نباشه(زیر۱۰میلیون) و هم باز و بست کردن و تو ماشین جادادنش سخت نباشه؟

لطفا اگه نکته دیگه ای هم دارین بهمون بگین. ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا قبل ۶ ماه که از کریر بعنوان صندلی کودک استفاده میشه 

سخت نیست دوتا کریر  رو هر دفعه ببندن و باز کنن؟

من خودم از ۳ ماهگی صندلی ماشین استفاده کردم ولی دو تا صندلی کل عقبو میگیره،دیگه حتی جا برای یه نفرم نمیمونه

تا قبل سه ماه بزارین تو کریر بعد تو ماشین خواهرت عقب بشینه و قسمت وسط صندلی بشینه دوتا کریر رو بزاره دو طرفش و با دست نگهشون داره با کمربند هم کریر هارو ببندین امن تر باشه

بعد سه ماه هم یه صندلی بگیرین که جای کمتری هم بگیره یه بچه رو تو صندلی بزارین یکی هم خواهرت بغل کنه 

🌺🌺🌺

من توی کریر میزاشتم الانم صندلی..کالسه مارک دلیجان گرفتم که اصلاا راضی نبودم به نظرم ایرانی نگیرید کالسکه رو

پشت سرهم بود که جا برای پشتی کم بود واصلا استاندارد نبود- کنارهم بگیری هم توی رفت وامد وخیابون ی کم سخته یاتو بعضی اسانسورها جا نمیشه..ولی درکل کنارهم بچه راحت ترهست....