2777
2789
دکتره چه دل خوشی داره خب آیا برا منم صدق میکنه که تنهام که کسی از غیر از من نبس که بچه رو یک رب بگیره تا حداقل غدا درذس کنم یا کوفت کنم یا دستشویی برم یا ظرف بشورم یا کلی کار دیگه آیا طبیعیه این بچه بغل کسی جز من نره یا این که خوابش نیم ساعت باشه اونم حتی ساعت رو تو اتاقش ور دارم که تیک و تاک ساعت بیدارش نکنه تا این حد حساس و تحریک پذیر برای من که شوهرم بیست روز سر کاره و ده روز خونه و این ده روز مدام صدای گریه لچه رو مخ مون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در سخت بودنش که شکی نیست....اینکه نیاز داری یکی بهت کمک کنه...اما اینکه مدام بخواهی اونو از آغوشت دور کنی نتیجه عکس می ده... ببین اون در هر صورت چه بخواهی چه نخواهی...نگران دور شدن شما هست...پس این دوران و یه جوری بگذرون که کمتر اذیت بشین... من کابینت های پایین آشپزخونه را از شکستنی خالی کرده بودم...می خواستم یه چیزی درست کنم....می اومد...قابلمه ها را می ریخت وسط.... اما اینکه دست تنهایی سخت شده برات بهت حق می دم....مامانت نزدیکت نیست ؟
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
دوست عزیز منم دخترم تا زمانیکه به چهار دست و پا نیفتاده بود همش به من چسبیده بود راهش آینه حسابی باهاش بازی کن بعد اروم بدار زمین و بازم بازی کن وقتی می خوای غذا درست کنی یه رورویک یا یه کریر داشته باشی بذاروی آشپزخانه جلوی چشم باش و عدالت درست کن راه بیفته خیلی بهتر می شه عزیزم صبوری کن منم دست تنهام
اولا بچه ها فرق دارن...هیچ وقت مقایسه نکن..روحیه ها متفاوته.... فقط چون کم می خوابه کارت سخت تر شده....رفلاکس نداره ؟.... نه تربیت شما هیچ مشکلی نداره.....رفتار پسرت کاملا طبیعی هست و اقتضای سنشه... ببین یه چیزی شاید فکر کنی نمی فهمه...ولی هر کاری می خواهی بکنی بهش توضیح بده....بهش بگو....می خوام برم دستشویی. ببرش توی دستشویی بهش نشون بده....شاید فکر کنی نمی فهمه..اما اون خیلی چیزها را می فهمه...
تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
نلی کاسه بشقاب په عرض کنم تمام وسایل آشبزخونه هم بریزم پاش یکم نگاشون میکنه و بعد داد میزنه یدفعه دستاشو باز میکنه و مستقیم نگاه میکنه بخدا سه روزه میخوام برم حموم نمیتونم
مریمی جان رفلاکس داشت از دو ماهگی الان یکم علایمش کم شده اما بعضی وقتا برمیگرده رفلاکس پنهان به خدا اصلا وقت ندارم ب خودم برسم از آینده زندگیم با همسرم میترسم ک دلشو نزنم
2810