2777
2789

کاری نمیشه کرد جنین کار خودشو بلده اگر قرار باشه تشکیل بشه میشه

تا هفته ۱۲ هم جا داره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینا تجربیات خانمای دیگه ست 

واسه تشکیل قلب بهترین چیز فالوده سیب هست
سیب رنده شده و بیدمشک و عسل
من ۳هفته بودم‌ک فهمیدم باردارم و از وقتی فهمیدم مدام فالوده سیب میخوردم
یعنی همش تو یخچال بود و اگر میخواستم چیزی بخورم اون رو میخوردم
شاید جالب باشه براتون ولی ۵هفته و چند روز ک بودم رفتم برای این که ببینم ساک حاملگی تشکیل شده یا نه، یدفعه دکتر گفت قلبش هم تشکیل شده😍و برای من خیلی عجیب بود توی این هفته چون شنیده بودم برای خیلی ها حتی تا۹هفته و ایناهم طول میکشه
البته قطعا فالوده سیب تنها دلیلش نبود و ممکنه هزارتا دلیل دیگه هم داشته باشه ولی قطعا بی تاثیر نیست.
بعد برای تشکیل قلب روزی ۱۵۰بار بسم الله الرحمن الرحیم توصیه شده و شنیدم که خیلی خوب اثر گذاشته
دل یا همون قلب گوسفند هم شنیدم عالیه خوردنش

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اینا تجربیات خانمای دیگه ست  واسه تشکیل قلب بهترین چیز فالوده سیب هست سیب رنده شده و بیدمشک ...

نسخه  برای تشکیل قلب جنین در هفته ابتدایی بارداری

در صورتی که خانم بارداری  فشارخون بالا ندارد ، سه قاشق غذاخوری پودر گل گاوزبان در یک و نیم لیوان به صورت دم نوش با شعله کم جوشانده تا یک لیوان بماند سپس آن را صاف نموده و بعد یک قاشق غذاخوری پودر پسته خام  به آن اضافه نموده و دوباره کمی  جوشیده شود و روزی یک لیوان خانم باردار به مدت یک هفته بخورد ،  برای تشکیل قلب جنین کمک کننده می باشد .

#خانم_دکتر_خزایی
#تشکیل_قلب_جنین

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

نسخه  برای تشکیل قلب جنین در هفته ابتدایی بارداری در صورتی که خانم بارداری  فشارخون بالا ...

و چیزهای مفید و مقوی بخور

بادوم حتما بخور
به بخور سب بخور گلابی مویز

هر روز 100یا 150تا بسم الله الرحمن الرحیم بگو برای تشکیل شدن قلب نی نی جان
حمد بخون هرروز هرچقدر که میتونی برای حفظ و سالم موندن نی نی

تا هفته چندم صبر کنم؟

بچه من یه قلو بود دکتر گفت تا هفته نهم صبر میکنیم بعد اون خطرناکه جنین بی قلب تو بدن بمونه. نمیدونم برای دوقلو تعداد هفته فرق میکنه یانه. بگو استرس نداشته باشه و زندگی عادی خودشو کنه. توکل برخدا

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 پشت این حرفم یه عالمه حرفه از یه عده که فقط برای خالی کردن عقده هاشون میان اینجا....