2777
2789
عنوان

سه ماهه زایمان کردم دیگه نمیدونم چطوری رفتار کنم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 66 پست
یعنی چی؟,چرا تا یه مرد نفهم بازی در میاره زن باید عوض شده.طفلک سه ماهه زایمان کرده.بچه ی اون عنتر رو ...

نگفتم لاغر کنه .مرداد زود راضی میشن یه ادکلن خوب یه لباس خواب خوب که ترک ها رو بپوشونه .یه دوش قبل رابطه

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
خیلی نامردن مردا اصلا فکرشم نمیکردم اینجوری بشه

قبل بارداری خیلی اندامم خوب بود همه حسرت قیافه منو میخوردن حالا باردارم دست خودمم نیس هی چاق میشم شکمم ترک بر داشته خودمم نارحتم بخدا میدونم دیگه مثله سابق نمیشم اونم هی میگه چاق شدی بهم بر میخوره 

اقاخودش خیلی لاغره یه بارم نشده  من به روش بیارم میگم غرور داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگفتم لاغر کنه .مرداد زود راضی میشن یه ادکلن خوب یه لباس خواب خوب که ترک ها رو بپوشونه .یه دوش قبل ر ...

خب بدبخت داره میگه دیگه نمی‌دونم چی کار کنم. همه کار می‌کنه. داره میگه از ترک شکمم و شیر بدش میاد. مریضه مردک

خب بدبخت داره میگه دیگه نمی‌دونم چی کار کنم. همه کار می‌کنه. داره میگه از ترک شکمم و شیر بدش میاد. م ...

باور کن مردها با ما فرق می کنن قضاوت نمی کنم اما تمیزی جذابه

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
مادر شدنم چ دردسرایی داره والا یکی میخواد تماما از خودش بگذره  اونایی ک حساسن باید چ کنن!

چون کم کم جلو میری...خدا بهت صبر و طاقت و عشق میده...منی که بدنمو هیچوقت اذیت نمیکردم حتی برا یه امپول زدن..منی که خوابم خیلی برام مهم بود..از همه اینا گذشتم...حاضر شدم طبیعی زایمان کنم..حاضر بودم هفته ای یکبار امپول ضدسقط بزنم تو بارداری..بعد زایمانم قید خوابو زدم...با عشق خستگی ناپذیر بودم

زندگیتون پر از عشق