2777
2789
عنوان

سه ماهه زایمان کردم دیگه نمیدونم چطوری رفتار کنم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 66 پست
خدا لعنتشون کنه همه چیزمون شده استرس  اما رابطه طولانی بشه خوب نیست عزیزم من هم قرص هم ک ...

من بازم میترسم بچم هنوز کوچیکه شیر خودمو میخوره بچه منم انقد بغلی و لوس شده ترسیده شدم ، جاریمم چون حامله اس میگم منم حامله بشم همه بگن اره هم چشمی کرده 😵😶 اخه فک کن بچه هردمون پنج روز اختلاف بیشتر بهم ندارن اون دوباره حاملع شده 😶😶😶 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبیعی بده؟چرا؟

طبیعی علاوه بر اینکه زن مرگ خودشو میبینه...با اینکه خوب بخیه بشه باز مثه حالت اولش نمیشه و بعدا باید عمل زیبایی انجام بده

من یه شکم طبیعی اوردم..با اینکه خوب بخیه کرده...کاملا حس میکنم بازتر شدم...بشدت پشیمونم از طبیعی

زندگیتون پر از عشق

مشکلش شما نیستی 

شاید به بچه توجه میکنی حسودیش میشه و تو دلش ازت کینه به دل گرفته 

شاید مشکل مالی داره و حضور بچه باعث استرسش شده 

شاید درگیری روانی داره و‌با پدرشدن کنار نیومده 

و کلی دلیل دیگه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
من بازم میترسم بچم هنوز کوچیکه شیر خودمو میخوره بچه منم انقد بغلی و لوس شده ترسیده شدم ، جاریمم چون ...

من که تمام زندگیم شده استرس 

کلا روز ۱۰تا ۲۳میریم تو غار مجردی🥴😅

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
طبیعی علاوه بر اینکه زن مرگ خودشو میبینه...با اینکه خوب بخیه بشه باز مثه حالت اولش نمیشه و بعدا باید ...

مادر شدنم چ دردسرایی داره والا یکی میخواد تماما از خودش بگذره 

اونایی ک حساسن باید چ کنن!

به سلامتی یادمه تو یه تاپیک گفته بودید. میشه بپرسم چندمیه؟ و شما آیا از این مشکلات داشتید؟

سلامت باشی عزیزم

دوتا بچه دارم. من خوشبخانه اصلا ترک نخوردم و زود هم شکمم جمع شد سر اولی‌ سر دومی یکم دیرتر ولی جمع شد.‌ و اینکه اصلا شیر ندادم.

مشکلات زناشویی تقریبا بعد از زایمان برای همه پیش میاد. زن خسته است مرد کلافه است زندگی از روال عادی خارج میشه هیچی تحت کنترل نیست ...تا ۴ ۵ ماه اول افتضاحه. پیشنهاد خودم اینه که بچه رو تا به غذای کمکی افتاد از شیر شب بگیریم تا شب تا صبح خوابمون عمیق بشه هم مادر هم بچه

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
نی نی م بریچ بود خدا کنه این هفته تغییر کنه و بتونم طبیعی زایمان کنم

ربطی به سزارین و طبیعی نداره منم سز شدم بعد زایمان لاغرمردنی بودم یه ذره ام شکم نداشتم دکترت اگه خوب باشه همون موقع که بیحسی هر چی تو شکمت باشه رو دفع میکنه و شکمت جمع میشه

من خودم خیلی از بدنم بدم اومده بود سیاه شده بود رنگ پوستم ولی رفتار همسر خیلی مهمه وگرنه شما هم افسردگی شدید میگیری حتما پیگیری کن پیش متخصص

چادرت را بتکان‌ روزی ما را بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ای مادر یا فاطمة الزهرا🤲
سلامت و شاد باشی عزیزم.  یکی از کاربر مورد علاقه من هستی.

عزیزمم😍😍

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.