2777
2789
عنوان

از دیروز تاحالا دارم میمیرم🥺🙄

170 بازدید | 15 پست

از دیروز گلو درد سوزش گلو آبریزش بینی سردرد شدید خواب آلودگی زیاد الان ۳ ساعته خوابیدم ولی هنوزم خسته خسته ام. بدنم هم حالت گرفتگی داره.  اینا برای چیههههه دارم دیوونه میشمممم.  😭😭😭😭😭😭

آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔

آیا کسی اینجوری شده؟  آخه این چیه دیگه دارم میمیرممممم

آآآآخ که دل تنگی وجود دارد😔💔انتظارم نه پایان دارد و نه میتوانم به نقطه شروع برگردمــــ امام حسین عزیزم ارباب دلم خودت درستش کن 😔😘💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرماخوردی

منم تازه خوب شدم

ببین فقط تند تند مایعات بخور

چای کمرنگ ، آب پرتقال ، آب ولرم ، یکم اب جوش بریز تو لیوان روش اب شیر بریز و یه قاشق چای خوری عسل بریز و چند قطره اب لیمو طبیعی اینو زیاااد بخور این منو خوب کرد

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دقیقا منم چند روز پیش سرماخوردم بشدت حالم بد بود الانم سه چهار روزه میگذره ولی همش بعد ظهرا ضعف دارم ،خودت تقویت کن دو سه روزه خوب میشی 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
انفولانزا عزیزم،بخور سرد روشن کن،حتمااا ابمیوه طبیعی بخور و سوپ با سبژیجات زیاد

آنفلوانزا این وسط!  خدای من😔😔 ممنون ازتون

سرماخوردی منم تازه خوب شدم ببین فقط تند تند مایعات بخور چای کمرنگ ، آب پرتقال ، آب ولرم ، یکم اب ...

آره من از دیشب یه لیوان آب جوش و عسل و آبلیمو خوردم گلومو بهتر کرده فقط بدن درد و خستگیش داره خستم میکنه

دقیقا منم چند روز پیش سرماخوردم بشدت حالم بد بود الانم سه چهار روزه میگذره ولی همش بعد ظهرا ضعف دارم ...

ممنونم عزیزم انشالله شماهم خوب میشی زود❤😊

خیلی ممنونم عزیز دلم ان شالله 🙏🏻🌹🌺

😘😘

ویروس جدیده عزیزم ماهم خانواده ای گرفته بودیم مایعات زیاد بخور خودتو تقویت کن زودم برو دکتر تا زیاد ...

اره الان داشتم میرفتم دکتر اتفاقا.  از دست این ویروسااااا

آره من از دیشب یه لیوان آب جوش و عسل و آبلیمو خوردم گلومو بهتر کرده فقط بدن درد و خستگیش داره خستم م ...

زیاد بخور ازش ضرر نداره

قرص مولتی ویتامین بخور حستگی و بی حالیت بهتر میشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

زیاد بخور ازش ضرر نداره قرص مولتی ویتامین بخور حستگی و بی حالیت بهتر میشه

مرسی ازتون