2777
2789
عنوان

بیاین به خودمون برسیم دوست جونا

| مشاهده متن کامل بحث + 259780 بازدید | 8303 پست
ی مدتم واسه ریزش مو دکتر بهم آمپول بیوتین وب پانتن داده بود اونم ماهی ی بار میزدم خیلی خوب بود روزایی که میزدم فرداش پوست صورتم حس میکردم انگار ی تزریق چربی ملایم انجام دادم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو عید رفته بودم اصلاح گردنم و خانمه بند انداخت چشمتون روز بد نبینه یه جوشای وحشتناکیییییییییییییییییییییی زدم که نگو بچه برادرم میتسید از پوست گردنم جوشای چرکی و متراکم و زیاد من با همین ماسکا از بین بردمش جاش لک شده بود اونم با این ماسکا رفت الان اصنننننننننننن معلوم نیست
2805
فتانه آره منم خودم حس میکنم شیمیایی خوبه آخه انگار شیمیایی ی راست میره سر اصل مطلب من حس میکنم این درمان های خانگی حوصله زیاد میخواد من عجولم البته هیچ کدوم اینا رو سر خود استفاده نکردم همه رو با مشورت پزشک استفاده کردم ...
فتانه جون من ی بار دکتر طب سنتی رفتم ... ولی خب داروهاش قابل خوردن نبود ... ی دارویی داد قشنگ مثل لجن بود طعمش یعنی عزا میگرفتم از صبح که بیدار میشدم اکثرا هم ناشتا باید میخوردی ... واسه همین من دیگه شیمیایی رو ترجیح دادم ...
2810