2777
2789
عنوان

😐😐😐بچه ۱۰ ساله ببینین چی میگهه

262 بازدید | 4 پست

من الان حدوده ۴۰ روزه اومدم خونه مامانبزرگم چون داییم فوت کرده مامانم رفته شهرستان خونه مامانبزرگ مادریم

بعد اینجا درس میخونم صبا ساعته ۱ هم میخوابم پسر عموم ۱۰ سالشه دو روزه اومده همدوره رو مغزم راه میره

بعد تو اتاقا همه خاب بودن من اومدم تو سالن بخوابم این اومد از عمد تلوزیونو روشن کرد صداشم زیاد کرد منم سردرد داشتم رفتم تلوزیونو از پریز کشیدم و یکم بحثمون شد اون رفت تو انباری الان اومده منم دیگه خوابم نرفت

اومدم تو اتاق نشستم درس بخونم آبجیم اومده میگه پسر عموم بهم گفته گوه خورده همچین کاری کرده حالا تمرگید؟😐گفته کاش اینم بره کناره داییش بخابه 

منم چیزی نگفتم گفتم بزار اینجوری بیشتر عصبی بشه الان رفته اسپیکر برداشته اهنگ گذاشته🙂ای خدااااا 

مامانم دیگه جمعه نیاد ولی خب جیگرم خون شد از دسته اینا😭شهرستان که همه میان و میرن خیلی شلوغه نمیشه درس خوند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.