2777
2789
برای چیه

خواص درمانی  ژل رویال :

ميكروب­كش و ضدعفوني كننده
تقويت كننده قواي جنسي(درمان سرد مزاجي)
موثر در افزايش طول عمر
موثر در درمان بيماريهاي قلبي و عصبي
محرك عمومي
تنظيم كننده متابوليسم
تقويت كننده
ضد كم خوني
تنظيم كننده فشارخون
نيرو بخش وطراوت بخش
پيشگيري از پير شدن بافتهاي بدن وخستگيهاي شديد
مفید برای درمان MS
سکته مغزی
روماتیسم
آرتروز
ناراحتی های کبد
مشکلات باروری زنان
تسریع در بهبود شکستگی های استخوانی.
✨🌷

ژل رویال
 عامل جوانی، شادابی پوست و ضد پیری
کلاژن لسینین، یتامین و ویتامین های A, C, D, E موجود در ژل رویال برای پوست بسیار مفید است.
کلاژن موجب اتصال بافت ها به یکدیگر شده و از چروک شدن پوست جلوگیری می کند. همچنین طول عمر سلول ها را افزایش می دهد.

مصرف ژل رویال خالص بصورت مداوم می تواند باعث افزایش طول عمر و همچنین افزایش قدرت سیستم ایمنی گردد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرکس ژل رویال خواست من در خدمتم

عزيزم منم میخوام 

شما کدوم شهر هستید 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
تهرآن 

عزيزم کسی بوده ژل رویال برا لک صورت استفاده کرده باشه 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
اگه حساس نباشی ، میشه استفاده کرد. خودم روزانه یک گرم میخورم

همچنین برای درمان  می توانید مقداری  را با روغن بادام ترکیب کنید و بر روی پوست آسیب دیده بمالید. بعد از گذشت 15 دقیقه پوست  را با آب سرد خوب بشویید. مصرف مداوم از  به برطرف کردن  های ، کمک زیادی می کند.