2777
2789
عنوان

سریال کره ای ها چرا بیشترشون اینجوری ان

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 49 پست

بجاش سینماییاش عالین عالی

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انلاین ببین اونایی که هفته ای دو قسمت میاد خیلی اینطوری بهتره هم به روزن هم کسل کننده نیستن

درد در تاریخ گم نمیشود بلکه از نسلی به نسله دیگر منتقل میشود.ف.د.همه چیزو در مورد خودم فراموش میکنم این دست خودم نیست ..فقط دیگه میخوام تو حال زندگی کنم... عاشق شعرم عاشق ادبیاتم ...عاشق ف.د.هستم خیلی  از من بزرگتره  سنش خیلی  ولی دله دیگه کاریش نمیشه کرد
انلاین ببین اونایی که هفته ای دو قسمت میاد خیلی اینطوری بهتره هم به روزن هم کسل کننده نیستن

ندیدم تا حالا 

بعد چطوری ان

واقعا ارزش دیدن دارن؟

‌                ‌𝗌𝗍𝖺𝗒 𝗆︎𝗂𝗇︎𝖾            ‌
چند تاشو بگو 

Call

Tale of two sisters

Old boy

The wailing

I saw the devil

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
اونایی که ژانرشون فقط عاشقانست شاید اینطوری باشه ولی به نظر من فیلم وسریالای کره ای نسبت به فیلمای د ...

ن بابا همه مدلشو دیدم مثلا همین سریال عاشقی زیر نور ماه 

چند قسمت اولش خوب بود بعدش خسته کننده شد ب شدتتت

مرسییییی  بوس بهت

🤍😘

من یکی دیدم دختره هیچی نداشت . وسایل خونشو ریختن تو خیابون. اونوقت هر روز بهترین لباسا رو میپوشید و ...

😹😹😹

اسم سریالش چی بود؟؟؟