2777
2789
عنوان

از خاستگارم معذرت خواهی کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 42 پست

لینک عکستو بردار از تاپیک قبلی 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب وقتی از همسرش جدا شده دیگه دوست شدن با یه خانم دیگه کاملا طبیعی و این شمایی که خواسته ات عجیبه مگه میشه کسی با این شرایط با کسی نباشه؟!

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چرا گفته بود از همون اول  

بنظرم شاید وضعیت مالی و جایگاه خوبی داشته باشه که همین هم چشمتو گرفته 

ولی بجه داشتنش و اختلاف سنیتون ممکنه خیلی شما رو درگیر مساعل مختلف کنه که باید اینا رو هم در نظر بگیری 

خودت چند سالته؟

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

حالا چون پولداره میخوای وارد یه زندگی بشی که هیییییچی نشده سایه دوتا بچه بایه زن روشه؟ 

کارت غلط نبوده... غلط انتخابت بود که آشنابشین

از هرکس اندازه شعورش توقع دارم حتی شما کاربر عزیز🐞
بنظرم شاید وضعیت مالی و جایگاه خوبی داشته باشه که همین هم چشمتو گرفته  ولی بجه داشتنش و اختلاف ...

۲۲

مجردم

پرستارم 

تو بیمارستان با هم آشنا شدیم 

خودش اومد پیشنهاد داد 

ولی اخلاقش خیلی خوبه 

خیلی مهربون و مودب

احساساتیم هست خیلی 

۲۲ مجردم پرستارم  تو بیمارستان با هم آشنا شدیم  خودش اومد پیشنهاد داد  ولی اخلاق ...

بنظرم موقعیتهای بهتری برات هست خودتو درگیر این آقا نکن 

بهترین کا رو انجام دادی

پشیمون نشو 

اصلا کیس مناسب و جالبی نبوده

هنوز موقعیت بهتر هست برات

چقدم نازی

عکست مونده تاپیک قبل

حیف شماست واقعا

به بارون نم نم ⛈️ به دریا 🌊 به کوه 🏞 به این آفرینش 🌌 به کشتی نوح 🌌به ماه 🌙و ستاره💥 به هفت آسمون✨ به عشقم ❤به عشقی تا مرز جنون ❤به لحظه دیدار قسم میخورم ❤دوباره با تکرار قسم میخورم❤ به عهدی که بستیم💍 قسم میخورم❤ به هستم به هستیم❤ قسم میخورم تا وقتی که قلبم❤ هنوز میزنه تا وقتی که جونی توی این تنه💖 تو روزای خوب تو روزای بد 💖همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم💕 قسم میخورم ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

مردی که نزدیک ۴۰ سالشه یبار ازدواج کرده و دوتا هم بچه داره چرا باید بیاد سمت یه دختره جوان؟ 

کااملا مشخصه جریان چیه خودتو گول نزن😕

۲۲ مجردم پرستارم  تو بیمارستان با هم آشنا شدیم  خودش اومد پیشنهاد داد  ولی اخلاق ...

با یه فرد مجرد و هم سن و سال خودت که وضع مالیش کمتر از این آقا هست آشنا بشی برات بهتر

از اینکه هم سر قضیه اون خانوم بهت برخورد معلومه که حساس هستی و کسی که بخواد با دکتر ازدواج کنه نباید کار به گذشته اش و این چیرا داشته باشه چون گذشته خوبی ندارن 

در حال تثبیت وزن😎
شما ازدواج نکردی تا حالا ؟‌ خودت چند سالته الان ؟  ۱۶ سال اختلاف سنی خیلیه  دوتا بچه دا ...

من مجردم 

۲۲ سالمه 

پرستارم 

خانواده خودمم وضعیت ما‌لیشون اوکیه 

مادرم کارمند بانکه 

پدرمم تولیدی لباس داره 

بنظرم موقعیتهای بهتری برات هست خودتو درگیر این آقا نکن 

ن درگیر نمیکنم خودمو 

تو رابطم خیلی محکم پیش رفتم 

اصلا اجازه نمیدادم صحبتای …. بکنه 

اما وقتی این چیزارو فهمیدم 

خیلی بد باهاش حرف زدم