2777
2789
عنوان

چجوری ازش معذرت خواهی کنم ؟

187 بازدید | 5 پست

من با ی آقایی چن ماهی دوست بودم من باب آشنایی 

اومدن خاستگاری 

این آقا دکتره مطب داره 

موقعیت مالیش عالی 

خونه بالاشهر دو تا ماشین 

قد بلند هیکل و قیافه متوسط 

خانواده دار و با اصالت 

وضعیت مالیه خانوادشم خوبه 

این آقا قبل این ک با من آشنا بشه 

با ی دختر خانومی دوست بوده دختره بهش میگ گوشیم خرابه داری ی گوشی بهم قرض بدی 

اونم بهش قرض میده 

بعد ی مدت کات میکنن و دختره گوشی رو پس نداده 

پسره هم میره ازش شکایت میکنه 

من این موضوعو از ی آقایی شنیدم 

ینی مسئول ی ارگان (حراست)

من این موضوعو ک شنیدم 

کلا با این آقا بهم زدم 

ب نظرتون کارم اشتباه بود یا درست؟

من پیش خودم گفتم این آقا حتما هوس باز بوده و تجربه های دیگ ای هم غیر این دختره داشته

اینم بگم ک این آقا از من ۱۶ سال بزرگ تره 

از همسرش جدا شده و دو تا بچه داره و بچه ها با خانومش زندگی میکنن 

من این حرفارو ک از اون آقا شنیدم 

عصبانی شدم و کلی بد وبیراه بارش کردم 😕و تموم کردم همه چیو 

حالا بعد چن روز پشیمونم 

بنظرتون ازش معذرت خواهی کنم؟

ولش من کیس بهتر انشاللع

ببینم تو رو 😍😍😍😍                                                                                                                                                                                                                            دیدمت برو 😒😒                                                          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی بگم والا ...پول همه چیز نیستاااا 

مرد مطلقه بره سراغ یکی مثل خودش

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

همون 16سال بزرگتر از خودت دلیل کافی هست که رد کنی. 🫤🫠

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401