2777
2789
منم امسال میرم مهندسی به منم میگن خب بگن خودت ببین دختر تمام چیزایی دور و برت هست ساخت دست یه مهندسه ...

چ مهندسی میری 

درسته حرفت 

ولی با خارج رفتنم مشکل دارن ای خدا

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میدونم چی میگی اما ببین واقعا خودت دلت چی میخواد

توعم این ترسو داری

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇
بیشتر ببینید
توعم این ترسو داری

ببین تو همه ی شغلا بجز معلمی و پزشکی مشکل بیکاری هست منتها کمو زیاد داره

بخشیش مربوط میشه به شهری که توش زندگی‌میکنیم از نظر اینکه کار اونجا زیاده یا نه

و بخش بزرگترش برمیگرده به مهارت خودمون

باید از ترمای اول کاراموزی بریم

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
ببین تو همه ی شغلا بجز معلمی و پزشکی مشکل بیکاری هست منتها کمو زیاد داره بخشیش مربوط میشه به شهری ک ...

من شهرمون خیلی کوچیکه واقعن

بیشتر ببینید
من صنایع رو اول زدم اگه اون نشد برق هعی از دست خانواده ایرانی

خونواده توعم میگفتن فرهنگیان؟؟؟

بیشتر ببینید