2777
2789
عنوان

برا بعضی آقایون متاسفم...

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 92 پست
فقط از خدا خواستم بهم عمری بده که بتونم دخترامو بزرگ کنمو درست تربیتشون کنم. همین. دیگه آرزویی ندارم.
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه هات چند ساله هستن عزیزم؟
 یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
mahtab عزیزم اصلا بهش فکر نکن امیدوارم کنار هم پیر شید و خوشبخت باشید. افکار منفی رو از خودت دور کن، من همیشه از نبودن همسرم میترسیدم و همی شی ه دعا میکردم زودتر از اون برم و داغش رو نبینم اما ....
جیران جان لطفا اگه امکانش هست بعدا با یه انسان شریف ازدواج کن. من پدرم تو اوایل نوجوانیم فوت کرد و مادرم ازدواج نکرد بعد ایشون. روزهای وحشتناکی بود. مادر واقعا به تنهایی نمیتونه چون بچه ها رو نمیتونه کنترل کنه. من چون عاقل بودم خیلی هوای مادرمو داشتم ولی خواهر کوچیکم نابود شد. یه مرد نبود که ازش حساب ببره. خیلی سختی کشیدیم. نمیگم که غم ات بیشتر نشه. ولی واقعا بچه ها یه پدر یا کسی که ازش حرف شنوی داشته باشن لازم دارن، مرد تو خونه نباشه دوران نوجوانی کنترل بچه ها خیلی سخته و تنهایی مادر نمیتونه
‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
چقدرسخته حتی تصورشم مشکله… حتماازون مردای خوب ورویایی بوده اینجاست که آدم میفهمه باهم بودن چقدرارزش داره,دل همدیگه رونشکنیم…
آنکه به درگاه خداتقصیرکرده,به که پناه خواهدبرد……
فقط میتونم بگم خدا صبرت بده همین خیلی سخته واقعا سخته . ازخدا میخام خودت ودخترات درپناه خدا باشید وازغم وغصه به دور
خدایا شکرت ......به امید روزی که دخترم فاطمه رو بغل بگیرم خدایا فقط ازت میخام که سالم باشه همین خاله ها میشه هرکی امضامو دید واسه سلامتی فاطمه خانومم یه صلوات بفرسته
خدا دلتو آروم کنه. صبرت بده. دخترهاتو برات نگه داره
 یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              
وای جیران با تاپیکت گریه کردم اونجا ک گفتی ظرف شستنی منتظری بیاد از پشت بغلت کنه نمیتونم چطور تسلات بدم عزیزم منم همیشه از روزی میترسم باشم و همسرم کنارم نباشه
خدایا از شر شیطان ب تو پناه میار
ممنونم آیلار جان پدرم خیلی هوامو داره، کنارمونه و هست. خدا پدر عزیرت رو بیامرزه، و مادرت رو حفظ کنه.
بچه هات چطورن؟واای سنشون خیلی کمه خدا بهتون صبر بده و ازاین به بعد تو زندگیتون غم نبینید انشاالله
چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.