2777
2789
عنوان

برا بعضی آقایون متاسفم...

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تن آدمی شریف است به جان آدمیت نه همین لباس زیباست نشان آدمیت؛ سعدی
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
جیران جان این بیشعوری فقط تو کشورهای جهان سوم هست. اینجاست که یه زن نمیتونه مجرد و تنها واسه خودش زندگی کنه و تو جامعه باشه. اینجاست که افکار انقدر کثیف و مسمومه که به خودشون اجازه هر درخواستی رو میدن. اینجاست که فریاد دین داریشون گوش دنیا رو کر کرده ولی کثیف ترین و بیشرف ترین و شهوت پرست ترین ها و دزد ترین ها دارن توش زندگی میکنن.
‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
خدا بهت صبر بده لعنت به هر چی ذهن کثیفه
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
خانم ها که فکر میکنن من میخوام شوهراشونو از دستشون بگیرم،مرد ها هم تا میفهمن من همسرمو از دست دادم به فکر سواستفاده هستن اره عزیزم جالبه همه از جامعه بسته و ضایع شدن حق خانمها مینالیم ولی خودمون هم به موقش زندگی رو برا همجنس هامون سخت میکنیم مردا رو مبرا از گناه و همیشه خانمها رو محکوم میکنیم خدا بهت صبر بده عزیزم
Lilypie Maternity tickers
همش با خودم میگم خدایا چرا چرا چرا همش میگم اینهمه ما با هم مسافرت ۴ نفره رفتیم چرا ههمونو با هم نبردی،
بعد از تو هر شبم یلدا شده...مهربان مرد من...تکیه گاه من....عشق من....برگرد...