خب دوستان ببخشید که خیلی وقته فعالیت نداشتم اومدم بگم چیشد و چه گذشت
خب دوستان من از زمانی که پانکچر کردم تا الان هر ماه سونو رفتم و همون هزینه های قبلی ماه سوم بعد پانکچرم دکتر بهم دارو داد که یکسری مکمل بود و یکسری قرصای دیگه و من چون تیروئیدم کم کار بود و عددtsh روی ۷۰۰ بود برام داروی تیروئیدم نوشتن یک ماه خیلیییییی سخت رو گذروندم روزی ۱۵تا قرص میخوردم کلا نابود شدم اما به نتجیش ک نگاه میکنم میگذرم از این روزا خلاصه یکسری دارو بهم دادن که شد با بیمه تامین اجتماعی حدود ۳تومن داروهامو مصرف کردم دکتر گفتن ماه بعد که میشه ماه چهارم پانکچر برم برای ویزیت ماه چهارم رسید رفتم مجدد سونو شدم یکسری دارو تجویز شد برام که یکیش خارجی بود شد ۱۶۰۰۰۰۰ تومن دارومو گرفتم گفتن هفته دیگ بیا برای ویزیت هفته بعدش رسید که میشه دیروز شیشم آذر رفتم پیش دکترم سونو شدم نمای سه بعدی رحممو گرفتنو بهم یه چسب بازویی دادن ۳۰تا امپول پروژسترون ... ۲۰تا شیاف پروژسترون و یکسری مکمل و قرص استروزن که شد ۱۳۰۰۰۰۰تومن و گفتم ۱۵ام آذر برم برای انتقال انشاالله
دعا کنین مثبت شم و اینکه منم برای همه ی اونایی ک نینی میخوان دعا میکنم که خدا بهشون نینی سالم و صالح وزیبا بده انشاالله دامن همه خانومایی ک نینی میخوان سبز بشه حتما از جواب انتقالم تاپیک میزارم عزیزای دلم