2777
2789
حدود ۲۰ تومن تا ۲۸

ممنون ببخشید برای تعیین جنسیت باید حتما پانکچر بشم یا فقط روی اسپرم همسزم کار میکنن و وراد رحم من میکنن؟ نخند لطفا بهم من اطلاعاتم در این مورد صفره😊❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون روز من رو سونوگرافی کردن که حدود ۷۳۰ تومن هم سونوگرافی واژینالم شد و بهم گفتم باید عکس رنگی بگی ...

سلام دوستای گلم امروز روز چهارمیه که پانکچر کردم میخواستم زودتر بیام ولی شدید بیمار شدم نشد روزی که رفتم برای پانکچر مدارکمو کامل ازم گرفتن بعد گفتن که نیازه یه ازمایش خون از من بگیرن یکیم از همسرم برای همسرم و خودم ۱ تومن شد ازمایشا بعدش منو برد تو بخش امادم کردن فشارمو گرفتن و گفتن بشینم تا نوبتم شه نوبتم که شد منو بردن اتاق عمل بهم آنژیوکت وصل کردن و ماسک اکسیژن گذاشتن برام همینجوری که داشتم با اونایی ک تو اتاق عمل کار میکردن میخندیدم بیهوش شدم بعذش که بهوش اومدم شدیدا درد داشتم و جزو اون دسته افراد کمی بودم که بعد عمل خونریزی میفتن و دیر ترخیص میشن مثلا از هر ۵...۶ نفر یه نفر اینجوری میشد بعدش که بهوش اومدم یه سری امپولا زدنو سرم یکم ابمیوه دادن بهم و گفتن ادرار کنم و من چون دیر اتفاق افتاد ترخیصم عقب ترم افتاد دورو بر ۹ ساعت اونجا بودم خلاصه بعدش پروندمو فرستادن پایین همسرم مبلغ ۲۷ میلیون کارت کشید و به منم گفتن ۱۴عدد تخمک ازم کشیدن خیلی خوشحال شدم بعدش اومدم خونه شدیدا سرما خوردمو مریض شدم در کنارش یبوست خیلییییی شدید گرفتمو درد زیر شکم که من ۳ روز زمان بود یکم کنترلش کنم اما شما اگر اینجوری شدین حتما شیاف روان کننده روده مصرف کنین خوب خوب نمیشین اما بهتر میشین خلاصه برای یه عده زیادی خیلی راحته اما برای من سخت بود پس نترسین انرژی مثبت داشته باشین خلاصه که فعلا تو روز چهارمم پزشکم میگه دردات و یبوستت پریود بشی خوب میشه روز عمل بهم گفتن یک هفتع دیگه تماس بگیرم ببینم چندتا جنین تشکیل شده ☺

خب دوستان ببخشید که خیلی وقته فعالیت نداشتم اومدم بگم چیشد و چه گذشت

خب دوستان من از زمانی که پانکچر کردم تا الان هر ماه سونو رفتم و همون هزینه های قبلی ماه سوم بعد پانکچرم دکتر بهم دارو داد که یکسری مکمل بود و یکسری قرصای دیگه و من چون تیروئیدم کم کار بود و عددtsh روی ۷۰۰ بود برام داروی تیروئیدم نوشتن یک ماه خیلیییییی سخت رو گذروندم روزی ۱۵تا قرص میخوردم کلا نابود شدم اما به نتجیش ک نگاه میکنم میگذرم از این روزا خلاصه یکسری دارو بهم دادن که شد با بیمه تامین اجتماعی حدود ۳تومن داروهامو مصرف کردم دکتر گفتن ماه بعد که میشه ماه چهارم پانکچر برم برای ویزیت ماه چهارم رسید رفتم مجدد سونو شدم یکسری دارو تجویز شد برام که یکیش خارجی بود شد ۱۶۰۰۰۰۰ تومن دارومو گرفتم گفتن هفته دیگ بیا برای ویزیت هفته بعدش رسید که میشه دیروز شیشم آذر رفتم پیش دکترم سونو شدم نمای سه بعدی رحممو گرفتنو بهم یه چسب بازویی دادن ۳۰تا امپول پروژسترون ... ۲۰تا شیاف پروژسترون و یکسری مکمل و قرص استروزن که شد ۱۳۰۰۰۰۰تومن و گفتم ۱۵ام آذر برم برای انتقال انشاالله 

دعا کنین مثبت شم و اینکه منم برای همه ی اونایی ک نینی میخوان دعا میکنم که خدا بهشون نینی سالم و صالح وزیبا بده انشاالله دامن همه خانومایی ک نینی میخوان سبز بشه حتما از جواب انتقالم تاپیک میزارم عزیزای دلم 

خب دوستان ببخشید که خیلی وقته فعالیت نداشتم اومدم بگم چیشد و چه گذشت خب دوستان من از زمانی که پانکچ ...

عزیزم انشالله که زودتر نتیجه بگیری مرسی از توضیحاتت گلم بازم از روند درمانت تونستی بگو❤

خب دوستان ببخشید که خیلی وقته فعالیت نداشتم اومدم بگم چیشد و چه گذشت خب دوستان من از زمانی که پانکچ ...

عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه وانتقالت مثبت شده باشه.من هزار در زدم ونشده ۷ساله درگیره ناباروری هستم والان درمورد مرکزمام تحقیق میکنم.نتیجه چی شد؟مثبت شدی؟

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
سلام گلم دکتر بهناز محبتیان واقعا عالیه

سلام عزیزم ممنون از توضیح و راهنمایی های خوبتون این مدت حدودا کل هزینتون جمع کردین؟

منم ۴ تا انتقال منفی داشتم میخام مجدد شروع کنم انتقالی قبلم رویان بود نمیدونم مرددم اینبار کجا برم؟

بیمه تکمیلی هزینه هارو میده تو مام؟

انتظار ۱۰ ساله...