2777
2789
عنوان

بچه ها کی زبان ترکیه بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 126 پست
خیلی زبون شیرینیه ترکیه ای  خودمم ترک تبریزم خیلی میچسبع فیلماش با زبان اصلی ک متوجه میشم  ...

واییییییییی خوشبحالتون  

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی زبون شیرینیه ترکیه ای  خودمم ترک تبریزم خیلی میچسبع فیلماش با زبان اصلی ک متوجه میشم  ...

اوف من سر این  تو درم را بزن چقدر حرص میخوردم تا زیرنویس بیاد

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
شنیدم خیلیییییی جای سرسبزی هس منم نرفتم کاش برم منم

اره خوبه ولی اگه بخوای بری، سمت ازمیر و استانبول و اونطرفاش برو

کلا تلویزیون اینا ک نشون میده، جاهای خوب و خفن مثل همینا یا مثلا سواحل آنتالیا اینارو نشون میده ولی کسایی که رفتن زیاد تعریف نکردن. ازشون🥴

کلاساشو میرم فعلا کنارش خودآموزم کار میکنم تا ۳،۴ سال بعد احتمالا مسلط شم نمدونم کاش همون اول کنار ...

نه عالیه شما که دو تا زبان بلدین خیلی راحت تر میتونین زبان سوم یاد بگیرید

اوف من سر این  تو درم را بزن چقدر حرص میخوردم تا زیرنویس بیاد

فارسی؟

تو چند تا سریال کامل با زیرنویس و دقت کردن ب حرفاش ببینی قشنگ بلد میشی 

اصالتا لر🪐من یک دخترم در طول زندگی ام فهمیدم برای اینکه بخواهم ب دانشگاه بروم برای اینکه بخواهم شاغل شوم برای اینکه مستقل شم یا روزی ازدواج کنم و روزی مادر بشوم باید قدرت داشته باشم قدرتی ک بتوانم تلاش کنم قدرتی ک بتوانم کمبود های زندگیم را تحمل کنم قدرتی ک بتوانم با همسرم رفتار درستی داشته باشم و قدرتی ک ب فرزندم زندگی را یاد دهم پس من باید روی قلبم ذهنم و افکارم کار کنم تا با کوچک ترین اتفاق از پا نیوفتم آ  .
اره خوبه ولی اگه بخوای بری، سمت ازمیر و استانبول و اونطرفاش برو کلا تلویزیون اینا ک نشون میده، جاها ...

از چه نظر  بد بودن 

فارسی؟ تو چند تا سریال کامل با زیرنویس و دقت کردن ب حرفاش ببینی قشنگ بلد میشی 

اره فارسی   ممنون حتما امتحان میکنم  

بااجازه اسی ببخشیدمیشه تایپک قبلی ام وگزارش بزنیدممنون میشم

گزارش زدم 

2810