2777
2789
عنوان

داغونم داغون. امروز عموم رو دفن کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آذر من هنوز رفتن بابام رو باور نکردم، بخاطر همین بعد از یک ماه هنوز نتونستم کلمه مردن رو سر زبونم بیارم
خداوندا بهشت را آنچنان که به مادرم وعده دادی، به پدرم نیز هدیه کن، پدرم فرشته زندگیم بود که به سویت پر کشید لطف کنید وبرای سلامتی مامانم و شادی روح بابای مهربونم صلوات بفرستید
سلام عزیزم منم هنوز چهل روز نشده پدرم رو از دست دادم واقعا سخته ولی تو مدتی که پدرم مریض بود خیلی تحقیق کردم و روی خودم کار کردم؛ببین عزیزم کسی که فوت میکنه بعد از مرگش وارد مرحله جدیدی میشه هرچقدر اطرافیان و وابستگان بیشتر بی تابی کنن و ناراحتی کنن برای طرف فوت شده دل کندن خیلی سخت تره؛پس بهتره خودتون رو کنترل کنید تا ایشون هم راحت تر دل بکنه
تو کجایی پدرم... آنقدر حسرت دیدار تو دارم که نگو... بس که دلتنگ تو ام از سر شب تا حالا.... آنقدر بوسه به تصویر تو دادم که نگو...
خداوندا بهشت را آنچنان که به مادرم وعده دادی، به پدرم نیز هدیه کن، پدرم فرشته زندگیم بود که به سویت پر کشید لطف کنید وبرای سلامتی مامانم و شادی روح بابای مهربونم صلوات بفرستید
abaies خدا رحمت کنه پدر عزیزتون رو چند سالشون بود
ما هم همسایه مون دوروز پیش دخترش و دوتا نو ه هاش دچار گاز گرفتگی شدن و فوت کردن تا همین الان ناله های مادرش واقعا ناراحتم کرده برای ارامش این مادر هم یه صلوات بفرستین البته با عرض معذرت از صاحب تاپیک