درکل میتونم بگم ارع راضیم
آخرین باری ک بصورت حضوری لباس مجلسی خریدم ۴سال پیش بود بعد اون دیگ منو خواهرم تنبل شدیم عادت کردیم اینترنتی خرید میکنیم😅
یجورایی راحت تره میشینی با حوصله همرو چک میکنی و قیمتشم مناسب تره مثلا من لباسی که چندوقت پیش خریدم تو شانزه لیزه دیدم قیمتش یک و خورده ای بیشتر بود
و خب من معمولا برای هر جشن یه لباس جدید میخرم اینطوری ورشکست میشم🤣🤦🏻♀️
خب اگه بخوام بیشتر توضیح بدم باید بگم که تو چندین باری ک خرید آنلاین انجام دادیم هم تجربه خرید خوب داشتیم هم بد
مثلا یبار یه اورال سفارش دادم وقتی رسید جنسش اصلا اون مدلی نبود که تو عکسا دیده بودم و کاملا خورد تو ذوقم، تو عکس خیلی مجلسی و قشنگ بود اما در واقعیت و از نزدیک جنسش بیشتر شبیه لباس خونه و راحتی بود:/
یا یبار دیگه یه لباس عروسکی سفارش دادم که هیچ وقت ب دستم نرسید😂 نمیدونم چیشد ولی ظاهراً گفتن ک پست گمش کرده و ... در آخر مبلغی ک براشون واریز کردیم رو برگردوندن
یا یبارم باز یه لباس خریدم ک خوب بودا فقط یکم دوختش برای قسمت کمر خوب نبود
این از تجربهای بدم بود
اما من یکی از قشنگترین شومیزامو از اینستا خریدم که کاملا اندازم بود و واقعا خوشم اومد
یا یبار با خواهرم ست خریدیم اونم باز خیلی خوب بود (معمولا از مدلای ساده و عروسکی خوشم میاد)
و باز چندبار دیگه خرید کردیم و راضی بودیم..
بعضی از ادمینا با حوصله و درست جواب میدن راهنماییت میکنن و خب این خیلی خوبه
ولی معایب خودشم داره مثل اینکه هر آنلاین شاپی معتبر نیست یا مثل اینکه باید سایز دقیقت رو بدونی گاهی ممکنه بین دوتا سایز بمونی ممکنه وقتی برسه ببینی برات کوچیک یا بزرگه یا ممکنه بهت نیاد
جنس و دوختشو از نزدیک نمیتونی ببینی و لمس کنی
ممکنه تو زمان ارسالش ب هر دلیلی تاخیر وجود داشته باشه و ...
اگه خیلی حساس و سخت گیرین بنظرم حضوری خرید کنین بهتره هرچند آنلاینم بد نیست ولی وقتی خرید میکنین ممکنه یکی از این اتفاقاتم بیوفته...